The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Background looks weird! I did nothing to it!

View previous topic View next topic Go down

In progress Background looks weird! I did nothing to it!

Post by Lady_Thresia on November 17th 2011, 6:12 am

WGOTS

I have one other forum here, and did not do anything to that one's look and it looks great - but this one, the background is centered, even though i touched NOTHING at all!! I've gone over all settings comparing them to my WinterfellWGOTS board, and everything is identicle.. I'm not sure what the hell is going on but something is fishy! --- ALSO ---- OMG!! MY MENU?? Where did it go? I didn't change anything, I did not even tell the board to remove it, and I see nothing... how are my members suppposed to looka t Members or look at Search or anything when there is no NAVIGATION Menu??? Please help.. I've about 100 people waiting to join this RP Network for A Game of Thrones on Second Life...

Sincerely,

Lady Thresia Stark

Lady_Thresia
New Member

Female Posts : 5
Reputation : 1
Language : Santa Ana, California

Back to top Go down

In progress Re: Background looks weird! I did nothing to it!

Post by Omu on November 17th 2011, 8:56 am

Reinstall the theme or: ACP > Display > Themes > Choose theme > Version > Phpbb3/phpbb2/invision/punbb and set The theme of origin version

Omu
Active Poster

Male Posts : 1019
Reputation : 86
Language : Romanian, English, French
Location : Romania

http://supportdrops.com/

Back to top Go down

In progress Re: Background looks weird! I did nothing to it!

Post by ankillien on November 17th 2011, 10:57 am

Hi,

I'm not sure but you can try adding the following code in Admin CP > Display > Colors > CSS...

Code:
body {
background-position: -533px 0;
}

Adjust the -533px to change the background position.

Hope it helps Smile

ankillien
Energetic

Posts : 5198
Reputation : 129
Language : English, XHTML, CSS, JS, PHP, SQL

http://www.webartzforum.com/

Back to top Go down

In progress Re: Background looks weird! I did nothing to it!

Post by Lady_Thresia on November 18th 2011, 4:03 am

I tried to reinstall.. many times.. I tried installing OTHER skins... I had the same problem - what is happening is that the navbar is there - its only in text BLACK TEXT - no way to possibly change the texture it WON'T let me - and it won't give ANY change to the format of the navbar even though I have it set in the admin panel to ONLY show images. go figure... I'll try that background css code though thanks - as for the navbar I may have to put in My own graphics design - I am a web designer and deal in HTML & DHTML allt he time - I do not know why this is not working - it works FINE on my other forum in this software.

Lady_Thresia
New Member

Female Posts : 5
Reputation : 1
Language : Santa Ana, California

Back to top Go down

In progress Re: Background looks weird! I did nothing to it!

Post by Lady_Thresia on November 18th 2011, 4:32 am

one other thing I noticed is that the pictures for the invision navbar buttons - are literally EMPTY - lol... http://illiweb.com/fa/empty.gif << put that in a web bar - these do not show at all - they do not even show in my admin panel, and yet work perfectly fine on my other board : Winterfell (WGoTS)

The board with the issue is this one: (WGOTS)

Lady_Thresia
New Member

Female Posts : 5
Reputation : 1
Language : Santa Ana, California

Back to top Go down

In progress Re: Background looks weird! I did nothing to it!

Post by Isobella Lestrange on November 18th 2011, 4:46 am

Hm. I also had this problem. But I had no problem last week. This week, it just went blank. I found how to restore it if this helps you.

Admin Panel- Display- Themes Management- Restore Skin

Isobella Lestrange
Forumember

Female Posts : 42
Reputation : 1
Language : English, Russian

http://valtor.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: Background looks weird! I did nothing to it!

Post by Lady_Thresia on November 18th 2011, 4:56 am

I do not appear to have that selection but thanks anyhow. I tried it, i am not given that choice.

Lady_Thresia
New Member

Female Posts : 5
Reputation : 1
Language : Santa Ana, California

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum