The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Posting pictures

Go down

Solved Posting pictures

Post by msedgley on Thu Nov 17, 2011 3:51 am

Past few days my forum will not post pictures, when you hit preview the image appears but when you post the topic its just a blank space, i have never had problems posting pictures

we use this code to post pictures, like i said never had a problem before now

HTML and bbcode is all enabled, no pictures are showing when posted.

Code:
[img]LINKHERE[/img]
avatar
msedgley
Forumember

Female Posts : 618
Reputation : 35
Language : English
Location : UK

http://www.rateoffire.com

Back to top Go down

Solved Re: Posting pictures

Post by Sanket on Thu Nov 17, 2011 10:19 am

Can we see a link to such a post? Give the permissions for guests to reply to that forum please.
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Posting pictures

Post by msedgley on Thu Nov 17, 2011 5:58 pm

avatar
msedgley
Forumember

Female Posts : 618
Reputation : 35
Language : English
Location : UK

http://www.rateoffire.com

Back to top Go down

Solved Re: Posting pictures

Post by Sanket on Fri Nov 18, 2011 2:05 am

avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Posting pictures

Post by msedgley on Fri Nov 18, 2011 2:28 am

yes that is the picture, what seems to be the problem
avatar
msedgley
Forumember

Female Posts : 618
Reputation : 35
Language : English
Location : UK

http://www.rateoffire.com

Back to top Go down

Solved Re: Posting pictures

Post by Sanket on Fri Nov 18, 2011 3:11 am

I can see it normally. Try clearing your cache !
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Posting pictures

Post by msedgley on Fri Nov 18, 2011 5:28 am

i have done that still cant see it i have tried a different browser still cant see it, other memebrs are having problems as well. Also cleared forum cookies still cant see it
avatar
msedgley
Forumember

Female Posts : 618
Reputation : 35
Language : English
Location : UK

http://www.rateoffire.com

Back to top Go down

Solved Re: Posting pictures

Post by Sanket on Fri Nov 18, 2011 9:06 am

You have some code on your forum, which is blocking the image from appearing. Just remove the code you added lately, after which the problem started.
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Posting pictures

Post by WHITESABBATH on Fri Nov 18, 2011 10:18 am

Hey Max,
have you added any javascript lately? as sanket mentioned, it sounds like a code is causing this problem. I had the same issue with my site a while back. Portion of a code was the culprit.
Nice to see you're using the sig border/frame i gave you. Very Happy
avatar
WHITESABBATH
Active Poster

Male Posts : 1198
Reputation : 119
Language : English, F-Bombs
Location : Chicago

Back to top Go down

Solved Re: Posting pictures

Post by msedgley on Fri Nov 18, 2011 11:18 am

i will have a look into it and try and figure out the problem
avatar
msedgley
Forumember

Female Posts : 618
Reputation : 35
Language : English
Location : UK

http://www.rateoffire.com

Back to top Go down

Solved Re: Posting pictures

Post by msedgley on Fri Nov 18, 2011 11:24 am

fixed it it was in my templates, solved
avatar
msedgley
Forumember

Female Posts : 618
Reputation : 35
Language : English
Location : UK

http://www.rateoffire.com

Back to top Go down

Solved Re: Posting pictures

Post by kirk on Fri Nov 18, 2011 11:50 am

@msedgley wrote:fixed it it was in my templates, solved

Cool,

also remember whenever you have a image in img tags that the image link is a direct image link, thumleft


Since the topic is now solved i will mark,lock and move to archives.
avatar
kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 653
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum