The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

All my images are broken!

View previous topic View next topic Go down

Solved All my images are broken!

Post by Haptic on December 19th 2011, 9:33 pm

hi guys, im new to this whole scene, but i have a website (http://141gamingnz.betaboard.net/) and it works fine, but i have noticed that any images that are on hitskin.com and because i got the skin from hitskin, are all broken image logos, the only image that is working is the header, and thats because i moddified it and put it on to imageshack, i have cleared forum cookies, tryed it on a new browser (mozzila and chrome) im running on Windows 7, but my PS3 gets the same issue, i have reset my internet, and gone onto the hitskin website, all the images there are broken aswell.....not sure if its just me, but a fix would be great.!


Haptic
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: All my images are broken!

Post by Mati on December 20th 2011, 12:19 pm

I think the images are delete by imageshack or something so all you can do is to upload the images again.

Mati
Active Poster

Posts : 1897
Reputation : 283
Language : || HTML || CSS || jQuery ||
Location : At the Gym

http://forumdirectory.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: All my images are broken!

Post by Mike on January 12th 2012, 12:26 am

As you've selected a different theme and the images are there now:
Topic Solved & Locked

Mike
Hyperactive

Male Posts : 4242
Reputation : 467
Language : English, HTML, CSS
Location : Bozeman, Montana

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum