The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

My background isn't showing up?

View previous topic View next topic Go down

In progress My background isn't showing up?

Post by Katody on December 21st 2011, 3:09 pm

Hi! I've set my background page to here: http://www.simprograms.com/wp-content/themes/mystique/images/header.jpg

But at my website: simdocumentaries.niceboard.com

it doesn't show up. In the preview section in display it shows fine, but the actual website it's black.
I even uploaded it to my root folder and it still is just black! The format is .jpg it should work.
This is what I set am I doing it right?





Last edited by Katody on December 21st 2011, 8:47 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : I just reset my theme & CSS)

Katody
New Member

Posts : 11
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: My background isn't showing up?

Post by runawayhorses on December 21st 2011, 3:28 pm

Its not working because http://www.simprograms.com/ is not a picture host. You are trying to hotlink there background and there server doesn't allow it.

create a free account here http://photobucket.com/ and upload your own background to it then copy the link under the picture.

runawayhorses
Hyperactive

Male Posts : 2537
Reputation : 162
Language : English
Location : United States

http://runawayhorses.alldiscussion.net/

Back to top Go down

In progress Re: My background isn't showing up?

Post by Katody on December 21st 2011, 3:37 pm

I just did. I uploaded the picture and linked it. http://i277.photobucket.com/albums/kk67/Emoxchick910/header.jpg

but it's still black! I uploaded it to my root image folder, still no luck.

Katody
New Member

Posts : 11
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: My background isn't showing up?

Post by runawayhorses on December 21st 2011, 3:43 pm

Where exactly are you adding the background address to your forum? Are you going to pic management?

runawayhorses
Hyperactive

Male Posts : 2537
Reputation : 162
Language : English
Location : United States

http://runawayhorses.alldiscussion.net/

Back to top Go down

In progress Re: My background isn't showing up?

Post by Katody on December 21st 2011, 3:45 pm

Yes I'm going to pic management, advanced, background (page), and adding "http://i42.servimg.com/u/f42/17/12/36/68/header10.jpg" my root image as the URL and I also tried the photobucket one http://i277.photobucket.com/albums/kk67/Emoxchick910/header.jpg.

None of them worked. I pasted the URL in the box that I showed in my first post.

I also unticked background fixed and ticked it again, nothing.

Katody
New Member

Posts : 11
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: My background isn't showing up?

Post by runawayhorses on December 21st 2011, 3:48 pm

Well I have phpBB 3 so I better let someone else answer your question. Good luck.. Smile

runawayhorses
Hyperactive

Male Posts : 2537
Reputation : 162
Language : English
Location : United States

http://runawayhorses.alldiscussion.net/

Back to top Go down

In progress Re: My background isn't showing up?

Post by Katody on December 21st 2011, 3:49 pm

Okay, thanks for trying!

I also converted the file format from .jpg to png. Still nothing Sad Sad Sad

Katody
New Member

Posts : 11
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: My background isn't showing up?

Post by runawayhorses on December 21st 2011, 4:02 pm

I think the answer might be going into your CSS stylesheet and adding the picture URL in the RIGHT place in the stylesheet. That is how I added my background. But you have to be very careful to put it in the right place. I won't tell you where because your stylesheet might be different than mine.

runawayhorses
Hyperactive

Male Posts : 2537
Reputation : 162
Language : English
Location : United States

http://runawayhorses.alldiscussion.net/

Back to top Go down

In progress Re: My background isn't showing up?

Post by Katody on December 21st 2011, 7:00 pm

Okay, thanks. I'll try that and look how to alter the background image via CSS.

Katody
New Member

Posts : 11
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: My background isn't showing up?

Post by Nera. on December 21st 2011, 9:31 pm

Hi,

The background of your forum can be found in AP > Display > Colors > CSS and this part:

Code:
body {
    background-attachment: scroll;
    background-color: #FFFFFF;
    background-image: url("http://illiweb.com/fa/m/background2.gif");
    color: #FFFFFF;
    font-family: Trebuchet MS,Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif;
    font-size: 10px;
    height: auto;
    padding: 10px 0;
}

It's this image:


All you need to do it change this photo link http://illiweb.com/fa/m/background2.gif with yours background.

Nera.
Energetic

Female Posts : 7077
Reputation : 2013
Language : English
Location : -

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum