The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Sending Newsletter Isn't Working

View previous topic View next topic Go down

Sending Newsletter Isn't Working

Post by Rogo on January 1st 2012, 7:18 am

I have been having issues with sending newsletters today. One admin doesn't see the option to toggle between editors in rich text. When I try to use rich text and the HTML editor, none of the options work. Fonts or anything. Is anyone else having this problem?

Rogo
Forumember

Posts : 262
Reputation : 1
Language : English

http://thebalm.alldiscussion.net/

Back to top Go down

Re: Sending Newsletter Isn't Working

Post by Sanket on January 1st 2012, 9:56 am

Just either type in html editor or without it. The toggling, can cause problems with the display of how you exactly want it to be.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Sending Newsletter Isn't Working

Post by Rogo on January 2nd 2012, 4:17 am

That's the problem. I want to have my forum header in the newsletter. However, it doesn't matter what editor I use. No images or links will work. The bold option or anything. I can click whatever I want but it doesn't do anything.

Rogo
Forumember

Posts : 262
Reputation : 1
Language : English

http://thebalm.alldiscussion.net/

Back to top Go down

Re: Sending Newsletter Isn't Working

Post by SLGray on January 2nd 2012, 5:47 am

Try a different browser (Chrome, Opera, IE, Firefox, etc.).

SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36657
Reputation : 2443
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Sending Newsletter Isn't Working

Post by Rogo on January 2nd 2012, 7:16 am

It seems to be an IE problem if someone on staff wants to take a look at it. I found that Firefox works but still might want to get it looked at.

Rogo
Forumember

Posts : 262
Reputation : 1
Language : English

http://thebalm.alldiscussion.net/

Back to top Go down

Re: Sending Newsletter Isn't Working

Post by Sanket on January 2nd 2012, 9:57 am

Well, IE is a outdated browser. Just move on with it. Smile

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum