The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum Not Working

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Solved Forum Not Working

Post by Zcat on January 2nd 2012, 6:52 pm

First topic message reminder :

For eight months now i've tried to get someone to fix my forum. You cannot post video's or pictures. I have to use photobucket to get the codes, image links, html codes and now, i can't even use that to post video's now. I cannot post announcements because none of my icons at the top of the box works. I can't change size, color, add url, link, video's nothing. My other administrator and members cannot do any of this stuff either, neither of us can run the forum in a functional way! I need somebody to get serious and finally fix this problem.

http://politicsandstuff.forumotion.com/


Last edited by Zcat on January 3rd 2012, 1:09 am; edited 1 time in total
avatar
Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down


Solved Re: Forum Not Working

Post by Zcat on January 6th 2012, 6:29 am

Sanket, I think i have "finally" figured out what i'm doing wrong....Yay!


Now that the video issue seems resolved, would you please go to the AP>General>Announcements on my forum and see if you can get the icons above the comment box to work. I can't change the size, color, font or anything. I can't change my scrolling announcement.
avatar
Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by SLGray on January 6th 2012, 6:33 am

Edit: Sorry I thought you was still have issue with the videos.
avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 41103
Reputation : 2805
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Sanket on January 6th 2012, 8:03 am

Can you post a screenshot of the problem area please?
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Zcat on January 6th 2012, 3:46 pm

Sanket, I'm unable to change anything on the scrolling announcement. Thanks


[img][/img]
avatar
Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Zcat on January 6th 2012, 6:59 pm

Sanket, Is there just a code i can use on posting video's. I can post any video from youtube but nothing else. I right click on my mouse and copy the url on any video other than youtube, it doesn't work. Below is what i do to get them to post.

I put url in the link icon, then click on preview, then the icon for video comes up and i put the url in that too, and if its youtube is works, if it's not it doesn't. I'm extremely frustrated. I'm sure you are as well. Thank you for all you're doing.
avatar
Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by SLGray on January 6th 2012, 10:35 pm

Try manually adding the code in a message:

Code:
[youtube]Video URL[/youtube]

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 41103
Reputation : 2805
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Zcat on January 6th 2012, 11:46 pm

@slg

I tried the code and it didn't work. I'm open for more suggestions. What i need is step by step instructions on how to post a video. I feel like i've tried everything.
avatar
Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by SLGray on January 7th 2012, 12:20 am

When you are in the text editor mode is BB code and HTML on. I mean check on the screen for them.

Example:
This is how it is here -
HTML is OFF
BBCode is ON
Smilies are ON
Look under the smilies.
avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 41103
Reputation : 2805
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Zcat on January 7th 2012, 1:34 am

@slg, Yep everything is on. It's also on in my profile.
avatar
Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Sanket on January 7th 2012, 1:57 pm

I could change it easily, i changed the color. Please check.
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Zcat on January 7th 2012, 4:27 pm

Sanket, They do not work for me! When i click on the icons they will not respond. The video's aren't working either thats why i believe something is off with my setting on the forum on my part. Would you please go in under my username and check it all (setting). What would cause these probelms? Something is not right somewhere. It all started last year when you guys made the changes and started the the traffic exchange ot the program before that. I first thought it was my laptop because it was messed up, then i bought a new laptop, so highly doubt is my laptop.
avatar
Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Sanket on January 7th 2012, 4:34 pm

There is nothing off on the forum. Everything is appearing as it should.

You said you got the videos part, didn't you?
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Zcat on January 7th 2012, 5:34 pm

Only if they're youtube video's. BTW, i can't change my announcement back to the blue. I'm at a total loss as to whats wrong. Can you give me any suggestion as to what might be causing the problems? I'm really frustrated!


avatar
Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Sanket on January 7th 2012, 5:45 pm

I have changed it back to blue. Well did you select the text in the box & then choose to switch the colors?
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Zcat on January 7th 2012, 5:53 pm

I saw the text but, what you're not understanding is i cannot select or switch anything because the icons to do this, do not respond when i click on them, so i can't change anything.


Last edited by Zcat on January 7th 2012, 5:54 pm; edited 1 time in total
avatar
Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Sanket on January 7th 2012, 5:54 pm

Can you try with firefox?
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Zcat on January 7th 2012, 5:55 pm

I will have to download firefox, it will take a minute, i'll try it!


Last edited by Zcat on January 7th 2012, 6:01 pm; edited 1 time in total
avatar
Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Sanket on January 7th 2012, 5:56 pm

@Zcat wrote:I will have to down load firefox, it will take a minute, i'll try it!

Sure, let me know if it works.
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Zcat on January 7th 2012, 6:02 pm

Done! I've downloaded Mozilla Firefox. Still doesn't work:(
avatar
Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Sanket on January 7th 2012, 6:03 pm

Did you try it then?
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Zcat on January 7th 2012, 6:08 pm

Yes, i tried both announcement and non-youtube video.
avatar
Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Sanket on January 7th 2012, 6:11 pm

So did it work? Shocked
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Zcat on January 7th 2012, 6:16 pm

No, it did not work.
avatar
Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Zcat on January 7th 2012, 6:17 pm

Strange thing is it's not just me having this problem it's everyone on my forum.
avatar
Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Sanket on January 7th 2012, 6:17 pm

Then there is definitely something that you are doing wrong, because i can't see a problem. TT
Can you make a video of what you do?
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Zcat on January 7th 2012, 6:29 pm

I don't think i can do a video, i may have to just give you the directions of how i do it. It's pretty simple. When announcement (html box) use to worked i just typed message in the box made the adjustments, color, size, font, and hit saved, and there it was.
avatar
Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Sanket on January 7th 2012, 6:31 pm

Well, there is something that you don't do right.
Since, i can do it everyone else should. But, without a video, i can direct you in the correct direction.
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Zcat on January 7th 2012, 6:32 pm

Ok, i will try and make a video. You will have to give me just a little bit.
avatar
Zcat
Forumember

Female Posts : 95
Reputation : 0
Language : English

http://politicsandstuff.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Sanket on January 7th 2012, 6:33 pm

Cool. Wink
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Working

Post by Codyy on January 7th 2012, 6:57 pm

Just based off of reading all of these replies and responses, it sounds like your computer is having a problem with the textboxs on the forum. This actually happened to me once and all I had to do was to clear your browsers cache, and the problem was solved. Now, you did say this is appearing to all of your site users. When you say that, do you mean it appears to you like that or they can't see it either?
avatar
Codyy
Active Poster

Male Posts : 1032
Reputation : 16
Language : English
Location : Florida

http://leprym.com

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum