The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Multi-quote enabled, but not appearing in threads.

View previous topic View next topic Go down

Solved Multi-quote enabled, but not appearing in threads.

Post by scandmx5 on January 19th 2012, 8:45 am

I just switched from Invision to phpbb2, my multi-quote is enabled as I checked on my AP, but it's not appearing in any threads.
www.ggtf.userboard.net


Last edited by scandmx5 on January 19th 2012, 7:57 pm; edited 1 time in total

scandmx5
Forumember

Male Posts : 43
Reputation : 1
Language : English, Norwegian, Spanish

Back to top Go down

Solved Re: Multi-quote enabled, but not appearing in threads.

Post by Mati on January 19th 2012, 8:53 am

Can i see some posts were have you multi-quote them?

Mati
Active Poster

Posts : 1883
Reputation : 283
Language : || HTML || CSS || jQuery ||
Location : At the Gym

http://footballforums.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Multi-quote enabled, but not appearing in threads.

Post by scandmx5 on January 19th 2012, 9:01 am

Matti_7 wrote:Can i see some posts were have you multi-quote them?

My posts don't have an option for the multi-quote, just quote. There is no "+QUOTE" link, even though I have it enabled in my Admin panel.

scandmx5
Forumember

Male Posts : 43
Reputation : 1
Language : English, Norwegian, Spanish

Back to top Go down

Solved Re: Multi-quote enabled, but not appearing in threads.

Post by Mati on January 19th 2012, 9:07 am

Hmm... do you have or see this button in your post or other members posts.



Check it to Admin-CP -> Display -> Pictures and Colors -> Pics management -> Advanced Mode -> Buttons and see if the Multi-quote buttons are there.

Mati
Active Poster

Posts : 1883
Reputation : 283
Language : || HTML || CSS || jQuery ||
Location : At the Gym

http://footballforums.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Multi-quote enabled, but not appearing in threads.

Post by scandmx5 on January 19th 2012, 7:57 pm

Matti_7 wrote:Hmm... do you have or see this button in your post or other members posts.



Check it to Admin-CP -> Display -> Pictures and Colors -> Pics management -> Advanced Mode -> Buttons and see if the Multi-quote buttons are there.

No thats what I meant when I said the "+QUOTE" link. However I went where you told me and there were no icons at all, so I clicked "see examples" and uploaded some bigger clear ones. Tusen takk!

scandmx5
Forumember

Male Posts : 43
Reputation : 1
Language : English, Norwegian, Spanish

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum