The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Users (Old) Can't post images on the forums.

View previous topic View next topic Go down

Solved Users (Old) Can't post images on the forums.

Post by Tenes on January 22nd 2012, 9:18 am

Hello, I've worked with the administration panel for awhile now and I've searched everywhere on it to see if I could locate the solution to the problem above. I eventually checked into the forums and didn't find anything like this on the forums anywhere else. This isn't a problem with the whole "users can't post within seven days" setting -- this is something else. The full problem I am running into is that users can't post images but they can post links. Whenever a user attempts to post an image that's a screenshot of the game (we're running the forums for Minecraft), they get the following result;

[Image Tag]linktoyourpicture.url[/Image Tag]

It doesn't display the picture, but it displays the link. Upon attempting to edit the text to see if the url tags were used instead, I found that it was in fact the img tags like it was supposed to be. Any insight on an issue like this would be greatly appreciated and thank you.
avatar
Tenes
New Member

Male Posts : 3
Reputation : 1
Language : English
Location : Lynnwood, WA

http://thelastcraft.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Users (Old) Can't post images on the forums.

Post by Guest on January 22nd 2012, 9:46 am

Administration Panel => General => Forum => Security => Security Administration => Unauthorize members with less than a week registration to post external links and emails : No. Smile

Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: Users (Old) Can't post images on the forums.

Post by Tenes on January 22nd 2012, 11:07 am



And enabling that didn't change anything
avatar
Tenes
New Member

Male Posts : 3
Reputation : 1
Language : English
Location : Lynnwood, WA

http://thelastcraft.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Users (Old) Can't post images on the forums.

Post by iHtc on January 22nd 2012, 3:30 pm

@Tenes, weird. You had a picture on your last post xD

iHtc
New Member

Posts : 3
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Users (Old) Can't post images on the forums.

Post by Jophy on January 22nd 2012, 4:13 pm

iHtc wrote:@Tenes, weird. You had a picture on your last post xD
Please keep on topic, posts should be related to the member's help topic. Thanks.
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Users (Old) Can't post images on the forums.

Post by Tenes on January 25th 2012, 8:12 am

Well, we figured out the problem. The member(s) that were trying to post had their "Allow BBCodes" disabled on their profiles. I apologize for and inconveniences this caused for anyone trying to help, and thank you all for doing what you can. Smile
avatar
Tenes
New Member

Male Posts : 3
Reputation : 1
Language : English
Location : Lynnwood, WA

http://thelastcraft.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Users (Old) Can't post images on the forums.

Post by SLGray on January 25th 2012, 8:16 am

Tenes wrote:Well, we figured out the problem. The member(s) that were trying to post had their "Allow BBCodes" disabled on their profiles. I apologize for and inconveniences this caused for anyone trying to help, and thank you all for doing what you can. Smile

Topic Solved & Locked






When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 40483
Reputation : 2730
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum