The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum being really slow

View previous topic View next topic Go down

Solved Forum being really slow

Post by Brianman908 on January 24th 2012, 6:39 pm

It's loading really slow and every time I try to post it takes me to a page saying "bad gateway" Is forumotion doing some kind of maintenance or something?

Brianman908
Forumember

Posts : 181
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum being really slow

Post by Slohero on January 24th 2012, 6:41 pm

@Brianman908 wrote:It's loading really slow and every time I try to post it takes me to a page saying "bad gateway" Is forumotion doing some kind of maintenance or something?

Same thing with my forum.

Slohero
New Member

Male Posts : 15
Reputation : 0
Language : English, Slovenian

http://wotslo.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Forum being really slow

Post by mummynbump on January 24th 2012, 6:42 pm

I'm having the same issues and none of my members can get on either.

EDIT: seems to be getting better now Smile

mummynbump
Forumember

Female Posts : 49
Reputation : 0
Language : English

http://www.mummynbump.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum being really slow

Post by xiaomah01 on January 24th 2012, 6:50 pm

i am same bwi

but if any update become slow,we can accept Very Happy

xiaomah01
Forumember

Male Posts : 206
Reputation : 7
Language : English|Chinese|malay
Location : malaysia

http://johor.forumn.org/

Back to top Go down

Solved Re: Forum being really slow

Post by micahdawson on January 24th 2012, 6:51 pm

It was like that for awhile but it is getting better....

anytime i have connection issues i always come to this forum because if this forum is having the same issues then i know it is widespread and not just mine Smile

but this is the second day an issue has happened...yesterday was chatbox and today the overall site performance....

hopefulyl whatever is causing the issues will fix it...

micahdawson
Forumember

Posts : 32
Reputation : 2
Language : Micah

Back to top Go down

Solved Re: Forum being really slow

Post by Mae on January 24th 2012, 6:54 pm

It's same here for me too

First the forum act really slow and then I get :
502 Bad Gateway
nginx



Mae
New Member

Female Posts : 17
Reputation : 0
Language : Swedish , English
Location : Sweden

http://www.fenrisulven.net/

Back to top Go down

Solved Re: Forum being really slow

Post by xiaomah01 on January 24th 2012, 7:00 pm

@Mae wrote:It's same here for me too

First the forum act really slow and then I get :
502 Bad Gateway
nginx




502 Bad Gateway
nginx

same bwi

xiaomah01
Forumember

Male Posts : 206
Reputation : 7
Language : English|Chinese|malay
Location : malaysia

http://johor.forumn.org/

Back to top Go down

Solved Re: Forum being really slow

Post by mummynbump on January 24th 2012, 7:01 pm

It's working alright for me now, but now my users can't upload profile photos.

mummynbump
Forumember

Female Posts : 49
Reputation : 0
Language : English

http://www.mummynbump.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum being really slow

Post by Brianman908 on January 24th 2012, 8:03 pm

is there no staff on right now?

Brianman908
Forumember

Posts : 181
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum being really slow

Post by Mae on January 24th 2012, 8:26 pm

It's seem that my forum working better now, then before
But it's seems a bit problem with to link website and up-lode photos

Mae
New Member

Female Posts : 17
Reputation : 0
Language : Swedish , English
Location : Sweden

http://www.fenrisulven.net/

Back to top Go down

Solved Re: Forum being really slow

Post by Mae on January 24th 2012, 9:51 pm

Rideem3 wrote:I've visited the websites listed in your profiles, and they all seem just fine. They loaded within 2 seconds with good scrolling speeds.

If you experience this again, try clearing your cookies and cache: http://help.forumotion.com/t22597-how-to-clear-the-cache-in-firefox-internet-explore-chrome

Oh thank you for the link.
It's working well for me now and so far the members

Mae
New Member

Female Posts : 17
Reputation : 0
Language : Swedish , English
Location : Sweden

http://www.fenrisulven.net/

Back to top Go down

Solved Re: Forum being really slow

Post by Slohero on January 24th 2012, 9:58 pm

It was just a 10min problem, all working normally now.

Tnx for the link anyway Smile Might be useful someday.

Slohero
New Member

Male Posts : 15
Reputation : 0
Language : English, Slovenian

http://wotslo.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Forum being really slow

Post by MrMario on January 25th 2012, 1:59 am

Hello,

Just confirming, everything working?

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum being really slow

Post by Brianman908 on January 25th 2012, 2:58 am

@MrMario wrote:Hello,

Just confirming, everything working?

Everything seems to be fine now

Brianman908
Forumember

Posts : 181
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum being really slow

Post by xiaomah01 on January 25th 2012, 8:37 am

@MrMario wrote:Hello,

Just confirming, everything working?

ya be ok now Very Happy

xiaomah01
Forumember

Male Posts : 206
Reputation : 7
Language : English|Chinese|malay
Location : malaysia

http://johor.forumn.org/

Back to top Go down

Solved Re: Forum being really slow

Post by The Godfather on January 25th 2012, 9:19 am

hello,
this problem is solved now Wink

The Godfather
Administrator
Administrator

Posts : 2448
Reputation : 271

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum