The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.

Create a free forum like this one.

Page intro problems

Go down

Page intro problems

Post by rom3o. on March 4th 2012, 3:57 pm

Hi guys. I have a problem with my HTML Page intro

Ok there is preview Click here to see preview

Ok. He work . But what happends when I set them for my homepage.

When Intro finish and redict on page they start again.

Theres the Intro codes:
 <!-- Page background color -->
<center> <!-- Page background color --><div style="text-align: center;">
<iframe src="" allowfullscreen="" frameborder="0" height="480" width="853"></iframe>
<meta http-equiv="REFRESH" content="10;">
<center><strong><font color="white" face="Arial">Welcome on DIE' Team Forum </font></strong></center>
<p style="text-align: center;"><a href=""><img alt="" src="" height="52" width="144"></a></p><p style="text-align: center;"><br></p><p style="text-align: center;"><br></p>
<p></p> <a href="" target="_blank"></a>

The problem is: Homepage URL. Index url is and thats homepage url.

Is possisible to fix it?!

My english is poor sry!

Thanks if you try HELP!


Posts : 25
Reputation : 2
Language : English

Back to top Go down

Re: Page intro problems

Post by Omu on March 5th 2012, 6:07 pm

I can't understand what you want to say...Your domain name don't redirect you to the page?
Active Poster

Male Posts : 1019
Reputation : 87
Language : Romanian, English, French
Location : Romania

Back to top Go down

Back to top

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum