The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Chrome won't let me

View previous topic View next topic Go down

In progress Chrome won't let me

Post by JadeMehBoi on March 5th 2012, 11:02 pm

Hello my name is Jade Anderson Arceus-Domain Staff and I can't log in to my forum with my chrome browser can anyone please help me with this problem.

JadeMehBoi
Forumember

Male Posts : 64
Reputation : 7
Language : HTML/CSS
Location : South Carolina

http://jademotion.forum.st/forum

Back to top Go down

In progress Re: Chrome won't let me

Post by SLGray on March 5th 2012, 11:06 pm

Have you tried another browser?

What exactly happens when you try to log in?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36663
Reputation : 2444
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Chrome won't let me

Post by JadeMehBoi on March 5th 2012, 11:10 pm

it shows im online but it doesn't allow me to post it just displays same thing as if i didn't login but shows im online like

Username is online

but i's not showin my profile

JadeMehBoi
Forumember

Male Posts : 64
Reputation : 7
Language : HTML/CSS
Location : South Carolina

http://jademotion.forum.st/forum

Back to top Go down

In progress Re: Chrome won't let me

Post by SLGray on March 5th 2012, 11:12 pm

What exactly happens when you enter your log in information? Do you get any message?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36663
Reputation : 2444
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Chrome won't let me

Post by JadeMehBoi on March 5th 2012, 11:14 pm

No it just takes me ack to the home page

JadeMehBoi
Forumember

Male Posts : 64
Reputation : 7
Language : HTML/CSS
Location : South Carolina

http://jademotion.forum.st/forum

Back to top Go down

In progress Re: Chrome won't let me

Post by SLGray on March 5th 2012, 11:15 pm

Please post your forum's link.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36663
Reputation : 2444
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Chrome won't let me

Post by JadeMehBoi on March 5th 2012, 11:19 pm

arceus-domain.forumotion.com/forum


Last edited by JadeMehBoi on March 5th 2012, 11:24 pm; edited 1 time in total

JadeMehBoi
Forumember

Male Posts : 64
Reputation : 7
Language : HTML/CSS
Location : South Carolina

http://jademotion.forum.st/forum

Back to top Go down

In progress Re: Chrome won't let me

Post by SLGray on March 5th 2012, 11:21 pm

That link is not correct. I get the message that the forum does not exist.

You never answer my question: Have you tried a different browser?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36663
Reputation : 2444
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Chrome won't let me

Post by JadeMehBoi on March 5th 2012, 11:23 pm

Yes

JadeMehBoi
Forumember

Male Posts : 64
Reputation : 7
Language : HTML/CSS
Location : South Carolina

http://jademotion.forum.st/forum

Back to top Go down

In progress Re: Chrome won't let me

Post by SLGray on March 5th 2012, 11:41 pm

The link in the post and the link in your profile do not work.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36663
Reputation : 2444
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Chrome won't let me

Post by JadeMehBoi on March 5th 2012, 11:43 pm


JadeMehBoi
Forumember

Male Posts : 64
Reputation : 7
Language : HTML/CSS
Location : South Carolina

http://jademotion.forum.st/forum

Back to top Go down

In progress Re: Chrome won't let me

Post by BryanR on March 6th 2012, 12:03 am

Hmmm.... I too once had this problem but I solved it, with my extent knowledge of Forumotion and it's functions I knew what to do. Anyways, have you recently logged in from another computer system, phone, mobile device, etc. If so please let me know?

BryanR
Forumember

Male Posts : 185
Reputation : 10
Language : English | Spanish | Spanglish | HTML | Graphics
Location : Support Forum@Forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: Chrome won't let me

Post by JadeMehBoi on March 6th 2012, 12:13 am

yes

JadeMehBoi
Forumember

Male Posts : 64
Reputation : 7
Language : HTML/CSS
Location : South Carolina

http://jademotion.forum.st/forum

Back to top Go down

In progress Re: Chrome won't let me

Post by BryanR on March 6th 2012, 12:35 am

So you have logged in from another system, phone, mobile device, etc. If that is the case, I had the same problem. Anyways, I believe it is due because I failed to log off, and I won't make that mistake again. Anyways, I had to wait a few days until the problem was solved, try clearing out your cache or Google Chrome. I will also try using another browser if that will help.

P.S. I received your PM, you may contact me through Private Messaging for support through PM whenever you wish, most of the times I'm available and will reply.

BryanR
Forumember

Male Posts : 185
Reputation : 10
Language : English | Spanish | Spanglish | HTML | Graphics
Location : Support Forum@Forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: Chrome won't let me

Post by BryanR on March 6th 2012, 12:37 am

So you have logged in from another system, phone, mobile device, etc. If that is the case, I had the same problem. Anyways, I believe it is due because I failed to log off, and I won't make that mistake again. Anyways, I had to wait a few days until the problem was solved, try clearing out your cache or Google Chrome. I will also try using another browser if that will help.

P.S. I received your PM, you may contact me through Private Messaging for support through PM whenever you wish, most of the times I'm available and will reply.

BryanR
Forumember

Male Posts : 185
Reputation : 10
Language : English | Spanish | Spanglish | HTML | Graphics
Location : Support Forum@Forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum