The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

servimg problem

View previous topic View next topic Go down

Solved servimg problem

Post by APE on April 18th 2012, 2:03 am

Hi Admin's and mods

for that last 45 mins or so i have had a problem with servimg's site all the icons and logo's that are on there site is not working at all they have been lost and my site has gone to put is it just my site or is it all of us ?


Last edited by APE on May 2nd 2012, 12:35 am; edited 1 time in total

APE
Manager
Manager

Male Posts : 8319
Reputation : 716
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: servimg problem

Post by Pwyle on April 18th 2012, 3:10 am

I'm having the same problem trying to use http://intersun.forumotion.com/ from my PC in Australia.

ServImg has been without any fault or troubles until today.

I plan to leave things alone for 24 hours in hope that the problem is at ServImg and it gets resolved there.

If it continues tomorrow I'll need to find somewhere else to host forum images - any suggestions?

Pwyle
New Member

Male Posts : 5
Reputation : 0
Language : English
Location : AUSTRALIA

http://intersun.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: servimg problem

Post by Sir Chivas™ on April 18th 2012, 3:19 am

Same here: As well other forums I have seen.



Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6756
Reputation : 428
Language : English, Spanish, and French
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: servimg problem

Post by Rogo on April 18th 2012, 8:11 am

My forum is being affected as well.

Rogo
Forumember

Posts : 262
Reputation : 1
Language : English

http://thebalm.alldiscussion.net/

Back to top Go down

Solved Re: servimg problem

Post by Pwyle on April 18th 2012, 8:15 am

It seems that it was all the PNG format pics that were affected on my forum.

I've uploaded our PNG format icons elsewhere.

I'd still love to know what the problem actually is.

Pwyle
New Member

Male Posts : 5
Reputation : 0
Language : English
Location : AUSTRALIA

http://intersun.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: servimg problem

Post by APE on April 18th 2012, 2:20 pm

The problem is now fixed as far as i now It was a problem with there servers but so im told the pic and logo's should be working now if any of you have a problem still Email servimg's with the header.
image problem.
your site name and link.
your Email address and they will get back to you in less then 24hrs

Thank you and happy foruming

Ape.





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8319
Reputation : 716
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: servimg problem

Post by Leviosa on April 18th 2012, 2:31 pm

Hello,

Yes it should be fixed for everyone now.

Thanks Smile

Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15359
Reputation : 1563
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum