The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Restore Problem

View previous topic View next topic Go down

In progress Restore Problem

Post by pedy on April 21st 2012, 10:32 am

I follow the steps mentioned in this topic: http://help.forumotion.com/t9692-the-utilities-backup-and-restore

to restore the forum I deleted today.

Step 5 says that:
Step 5

Once you have chosen your date and time, click submit and wait. A new page will come up telling you the modifications have been done (the restore) and has a link back to your forum. Click the link and make sure your restoration has been done.

but when I select "full backup" and a date, and click "submit", it returns to http://www.forumotion.com/en/utils/ (the utility login page). I checked the address of my deleted forum (which I want to restore); but it says "it doesn't exists"!

How should I restore my forum?

pedy
New Member

Posts : 4
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Restore Problem

Post by Jophy on April 21st 2012, 2:28 pm

Hello,

I suggest you to contact our pro administrator(Leeloo), provide her the following details

-> Forum Link
->Creation E-mail

And explain the situation to her/request a back up for your deleted forum.

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum