The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Widget Malfunction

View previous topic View next topic Go down

Widget Malfunction

Post by Castiel on April 23rd 2012, 5:09 pm

Hi,

We've noticed a problem on our problem and are not sure what is causing it. Our widgets aren't appearing correctly. They should appear on the right side but they appear on the bottom right of our forum. How can we fix this?

Link: www.narutomirage.com

Thanks,

Cas

Castiel
Forumember

Male Posts : 136
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Malfunction

Post by Castiel on April 24th 2012, 7:33 pm

BUMP

Castiel
Forumember

Male Posts : 136
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Malfunction

Post by Sir Chivas™ on April 24th 2012, 7:46 pm

Hi, Hello

You want you widgets on the right side?


Display forum widgets :
Yes

Width column 1 (left) :
pixels
Minimum width : 0 pixels, (0 to hide the column)

Width column 3 (right) :
pixels
Minimum width : 180 pixels, 0 to hide the column



Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6756
Reputation : 428
Language : English, Spanish, and French
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Re: Widget Malfunction

Post by Castiel on April 25th 2012, 5:38 pm

We already have our widgets on the right side but due to an unknown malfunction they now appear on the bottom of the page. If you could scroll down you can see what I mean.


Castiel
Forumember

Male Posts : 136
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Malfunction

Post by LGforum on April 25th 2012, 10:15 pm

Sounds like you got an error in the HTML. Possible an open tag which hasn't been closed or a closing tag, but no opening tag. Wink

LGforum
Hyperactive

Male Posts : 2254
Reputation : 254
Language : English
Location : UK

http://www.avacweb.com/

Back to top Go down

Re: Widget Malfunction

Post by Castiel on May 3rd 2012, 6:33 pm

We can't find the problem. We haven't been in the HTML section lately.

Castiel
Forumember

Male Posts : 136
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Malfunction

Post by LGforum on May 3rd 2012, 6:38 pm

The HTML of the widget. The source code of the widget. Not HTML pages.

You could post the HTML of the widget here, if you'd like someone here to check it if your unsure.

LGforum
Hyperactive

Male Posts : 2254
Reputation : 254
Language : English
Location : UK

http://www.avacweb.com/

Back to top Go down

Re: Widget Malfunction

Post by Castiel on May 5th 2012, 4:24 pm

What is this HTML widget you're talking about?

Castiel
Forumember

Male Posts : 136
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Malfunction

Post by LGforum on May 5th 2012, 8:09 pm

...the Widgets that you are claiming have "malfunctioned". If they are moving to the bottom ... then it sounds like some invalid HTML inside one of them...

LGforum
Hyperactive

Male Posts : 2254
Reputation : 254
Language : English
Location : UK

http://www.avacweb.com/

Back to top Go down

Re: Widget Malfunction

Post by Castiel on May 5th 2012, 9:28 pm

The entire widget section isn't placed correctly anymore.

Castiel
Forumember

Male Posts : 136
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Malfunction

Post by Castiel on May 9th 2012, 3:54 pm

Bump.

Castiel
Forumember

Male Posts : 136
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Malfunction

Post by Sir Chivas™ on May 9th 2012, 4:11 pm

Hi, Hello

Like LG said,

Sounds like you got an error in the HTML. Possible an open tag which hasn't been closed or a closing tag, but no opening tag.

Check all of the ones you had created.



Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6756
Reputation : 428
Language : English, Spanish, and French
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Re: Widget Malfunction

Post by Castiel on May 11th 2012, 4:07 pm

I have deleted the widgets one by one to see what widget was causing the problem but none of it fixed the issue.

Castiel
Forumember

Male Posts : 136
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Malfunction

Post by Castiel on May 15th 2012, 4:46 pm

Bump.

Castiel
Forumember

Male Posts : 136
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Widget Malfunction

Post by Sanket on May 15th 2012, 5:01 pm

You have a lot of codes there on the forum. Remove each one & see if it makes any changes?
1) The scrolling announcement.
2) Top/Bottom arrows at the left hand corner.
3) The Homepage message.
4) The banner, is it just a image added in Display>Pics management
Advanced mode?
Or something else?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum