The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Really need this fixed! messeges dont show upp when hit "send"

View previous topic View next topic Go down

In progress Really need this fixed! messeges dont show upp when hit "send"

Post by Scatterbrain on May 16th 2012, 9:57 am


Hi,

Sometimes when i or the users on my forum answers in threads the answer dont show upp in the topic, it just disapears! this have happened two times today so far

Link to the forum http://frifranskuld.sforum.biz/

sorry for the lack of information, i dont no why this is happening

Scatterbrain
Forumember

Female Posts : 77
Reputation : 2
Language : swedish

Back to top Go down

In progress Re: Really need this fixed! messeges dont show upp when hit "send"

Post by Scatterbrain on May 16th 2012, 11:31 am

4 times today now Crying or Very sad it seems thats its more likely to happen if i or another user post at the same time... (?)


Scatterbrain
Forumember

Female Posts : 77
Reputation : 2
Language : swedish

Back to top Go down

In progress Re: Really need this fixed! messeges dont show upp when hit "send"

Post by Jophy on May 16th 2012, 12:03 pm

Please don't double/triple post. Your post need to be separated by 24 hours before bumping, replying or adding more information. Please use the edit button instead!

its more likely to happen if i or another user post at the same time... (?)
That would be correct, in case this happens, you or the other user will need to send it again.

Or check if they are getting deleted by your staff members/moderators:
Admin Panel > General > Security > Moderation > Check the moderation activities there.

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

In progress Re: Really need this fixed! messeges dont show upp when hit "send"

Post by LGforum on May 16th 2012, 2:18 pm

Do you have a certain script installed that removes the information page? Because if so, that is your issue.

LGforum
Hyperactive

Male Posts : 2254
Reputation : 254
Language : English
Location : UK

http://www.avacweb.com/

Back to top Go down

In progress Re: Really need this fixed! messeges dont show upp when hit "send"

Post by Scatterbrain on May 17th 2012, 8:23 am

yes i do Sad i like that script, is there anything i can do to change this and keep the script?

Scatterbrain
Forumember

Female Posts : 77
Reputation : 2
Language : swedish

Back to top Go down

In progress Re: Really need this fixed! messeges dont show upp when hit "send"

Post by LGforum on May 17th 2012, 10:40 am

Thought you did.
No I'm afraid not, the scripts put there are poorly designed and are silly ways of doing the task, albeit creative.

I sell a script which gets rid of the page on all editors, without any issues like this, since the script does everything the proper way, error free. However it's not free so I have the feeling youll not be interested. I'm not here to sell scripts, that's what my board is for Razz

LGforum
Hyperactive

Male Posts : 2254
Reputation : 254
Language : English
Location : UK

http://www.avacweb.com/

Back to top Go down

In progress Re: Really need this fixed! messeges dont show upp when hit "send"

Post by Scatterbrain on May 17th 2012, 12:24 pm

nah, it depends! i am serious about this forum and would really like the quick-reply box without informationpage intact. im a member of your forum as well, pm there? (im using your chat as well =))

Scatterbrain
Forumember

Female Posts : 77
Reputation : 2
Language : swedish

Back to top Go down

In progress Re: Really need this fixed! messeges dont show upp when hit "send"

Post by LGforum on May 17th 2012, 10:56 pm

If you wish to PM me on my forum, feel free to anytime.

And its not just for the quick reply box, its for every editor Wink

LGforum
Hyperactive

Male Posts : 2254
Reputation : 254
Language : English
Location : UK

http://www.avacweb.com/

Back to top Go down

In progress Re: Really need this fixed! messeges dont show upp when hit "send"

Post by Jophy on May 18th 2012, 7:32 am

@LGforum wrote:Thought you did.
No I'm afraid not, the scripts put there are poorly designed and are silly ways of doing the task, albeit creative.

I sell a script which gets rid of the page on all editors, without any issues like this, since the script does everything the proper way, error free. However it's not free so I have the feeling youll not be interested. I'm not here to sell scripts, that's what my board is for Razz
I don't think you should post about money related stuffs, it's against the rules:
Other advertising: It is also forbidden to post advertising for money-related stuff, many of our members are under 18.
Please avoid posting in other forms of advertising.

This thread will be locked now since this is going to be handled on the member's forum.

Topic Locked & Garbaged




Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum