URGENT! The forum doesnt work at all!

Go down

In progress URGENT! The forum doesnt work at all!

Post by WhitePrincess on May 22nd 2012, 3:02 pm

Why did u close the other topic?!
i had to respond!! and my answer is the forum doesnt work at all even if doin the backup, then i cant log in so i cant change everything abt codes etc...
anyone who can help without closin the topic and answerin to others? thanks

url http://love.ativi-forum.com/


WhitePrincess
New Member

Posts : 18
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: URGENT! The forum doesnt work at all!

Post by Darren1 on May 22nd 2012, 3:09 pm

Hi,

I'd like to apologize for my colleague's action's, he mustn't of been completely reading the topic - We all make mistakes.

Can you clear the cache & cookies of your browser?
Has anyone else informed you that the forum isn't 'working'?
By not working, what do you mean, does it load to a blank page?
avatar
Darren1
Helper
Helper

Male Posts : 11853
Reputation : 563
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: URGENT! The forum doesnt work at all!

Post by Stephen- on May 22nd 2012, 3:10 pm

Hello,

For me its working, maybe you should try to clear your cache: http://help.forumotion.com/t22597-how-to-clear-the-cache-in-firefox-internet-explore-chrome
avatar
Stephen-
Forum Reviewer
Forum Reviewer

Male Posts : 2403
Reputation : 298
Language : Tagalog, English
Location : Philippines

Back to top Go down

In progress Re: URGENT! The forum doesnt work at all!

Post by Jophy on May 23rd 2012, 8:03 am

Hello, sorry about that, I thought you already solved your problem when you said you had cleared your cache.

Please give more information about your problem Wink
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

In progress Re: URGENT! The forum doesnt work at all!

Post by WhitePrincess on June 2nd 2012, 7:10 pm

Clear the cache doesnt solve the problem, the other members of the forum cant use it too,
cant log in, links doesnt work, practically i can see the home page of the forum then i cant
log in and change things, we cant post, we can do nothing, we cant also see old stuff cuz linlks r no "clickable"..

WhitePrincess
New Member

Posts : 18
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: URGENT! The forum doesnt work at all!

Post by Darren1 on June 2nd 2012, 8:06 pm

Thanks for getting back to us!

You must have a defective JavaScript active on your forum.
If your logged in, proceed to: Admin panel >> Modules > Javascript
You will see a button that says 'Activate Javascripts', select no & save.


If you are not logged in, log in via the utilities and find the 'login directly to the admin panel'
=> http://www.forumotion.com/en/utils/

If everything works again, there's a problem with one of your scripts, so you will have to remove one by one until you find out which one is bad. You should copy/paste the scripts into a notepad document before you delete it.

If that doesn't correct it, there's a problem with your CSS, and one our CSS experts will be able to help out.
avatar
Darren1
Helper
Helper

Male Posts : 11853
Reputation : 563
Language : English

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum