The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

email links not working

View previous topic View next topic Go down

Pro Admin email links not working

Post by ribena_wrath on May 26th 2012, 9:52 pm

Hi forumotion Smile

I have my own domain set up to point at my forum. All works as it should. Except that any email members receive directs them to the wrong address. It gets all the address right, but it just doesn't add the www. at the beginning of the link. So I look at my forum, and it says my domain is cb500club.co.uk

How do I make it so that it is www.cb500club.co.uk?

Cheers!

ribena_wrath
Forumember

Male Posts : 66
Reputation : 0
Language : English

http://cb500club.co.uk

Back to top Go down

Pro Admin Re: email links not working

Post by ribena_wrath on May 26th 2012, 10:41 pm

It's an external source, easily.co.uk

ribena_wrath
Forumember

Male Posts : 66
Reputation : 0
Language : English

http://cb500club.co.uk

Back to top Go down

Pro Admin Re: email links not working

Post by ribena_wrath on May 26th 2012, 11:13 pm

Thanks for your replies

I assume you mean this part of the admin area?

https://i19.servimg.com/u/f19/11/53/62/28/410.jpg

This is where it is telling me that the forum domain is cb500club.co.uk I just deleted it, and put it in as www.cb500club.co.uk and it strips away the www.

ribena_wrath
Forumember

Male Posts : 66
Reputation : 0
Language : English

http://cb500club.co.uk

Back to top Go down

Pro Admin Re: email links not working

Post by ribena_wrath on May 26th 2012, 11:17 pm

Cool beans! Thanks ! Smile


ribena_wrath
Forumember

Male Posts : 66
Reputation : 0
Language : English

http://cb500club.co.uk

Back to top Go down

Pro Admin Re: email links not working

Post by Leviosa on May 29th 2012, 9:55 am

Hello,

If I understood this correctly, the forum's URL included in the emails sent to users isn't the current URL ?


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Pro Admin Re: email links not working

Post by ribena_wrath on May 29th 2012, 1:21 pm

Leeloo wrote:Hello,

If I understood this correctly, the forum's URL included in the emails sent to users isn't the current URL ?

Hi Leeloo

The URL given in emails is correct. But for some reason it keeps taking off the www. at the beginning of the URL. It has to be typed in manually each time someone gets a link.

In the domain section of the admin panel, it states that the domain is cb500club.co.uk when it should be www.cb500club.co.uk BUT if I delete it and put in the correct address, it automatically strips away the www. part of the domain.

ribena_wrath
Forumember

Male Posts : 66
Reputation : 0
Language : English

http://cb500club.co.uk

Back to top Go down

Pro Admin Re: email links not working

Post by Leviosa on May 29th 2012, 3:23 pm

OK, thanks for the informations.

You should review your configuration. It seems that only the subdomain www.cb500club.co.uk is configured to redirect to your forum but not the domain name cb500club.co.uk .

When this will be done, it will solved the problem for the error page you get. On our side, we are trying to fix the error for the emails and the Admin Panel.

Thanks Very Happy


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Pro Admin Re: email links not working

Post by ribena_wrath on May 29th 2012, 4:35 pm

Not quite sure what you mean...

Leeloo wrote:You should review your configuration. It seems that only the subdomain www.cb500club.co.uk is configured to redirect to your forum but not the domain name cb500club.co.uk

Where do I do this? Is it in the forumotion admin or my domain provider? So are you saying that I need to have both www.cb500club.co.uk and cb500club.co.uk pointing to my forum?

ribena_wrath
Forumember

Male Posts : 66
Reputation : 0
Language : English

http://cb500club.co.uk

Back to top Go down

Pro Admin Re: email links not working

Post by Leviosa on May 29th 2012, 5:37 pm

No, sorry, I realized that I wasn't really clear in my last post.

Your domain name cb500club.co.uk has to point to www.cb500club.co.uk (which already points to your forum) then it should works fine Wink
This change has to be done in the configuration with your registrar, not in Forumotion.

Thanks !!

Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum