The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Problem with icons...

View previous topic View next topic Go down

Solved Problem with icons...

Post by Misticoo on June 3rd 2012, 11:07 am

Hi guys,
I'm new on the forum and i created my account to ask for some help if i will need itd, and yes, i've got one now.
My problem is that when i'm moving my mouse on one of the forums or subjects or whatever it is it's showing me this:
Normaly there is my coursor on "your first forum" but its hiding it when i'm taking screnn shot ;p.
So, my question... How to take it off? I checked it every where, but im not acctually that good at it so i did it fast, anyway, i couldnt find it anywhere ;'/. So how can i turn it off or something?


Last edited by Misticoo on June 3rd 2012, 12:46 pm; edited 1 time in total

Misticoo
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : Polish

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Syabria on June 3rd 2012, 11:34 am

Cursors always hide when you take a screen-shot and this is to do with your browser settings.

Some suggest manually drawing in a cursor. For example using these images and putting them into the picture with GIMP or Photoshop.


Last edited by Syabria on June 3rd 2012, 12:46 pm; edited 1 time in total

Syabria
Forumember

Female Posts : 165
Reputation : 10
Language : English
Location : Ireland

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Misticoo on June 3rd 2012, 11:52 am

@up xD No.. i meant how to take off that "Naruto Crisis" picture ;p
@topic Please some one : )

Misticoo
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : Polish

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Syabria on June 3rd 2012, 11:58 am

Can you link to your forum please?

Syabria
Forumember

Female Posts : 165
Reputation : 10
Language : English
Location : Ireland

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Misticoo on June 3rd 2012, 12:05 pm

@Syabria wrote:Can you link to your forum please?
Of course i can, here you go: http://bleachrevolution.forumpl.net/
PS. I just made this forum with this skin and i was trying to edit it a little bit.

Misticoo
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : Polish

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Syabria on June 3rd 2012, 12:12 pm

And your forum is phbb2 correct?

Syabria
Forumember

Female Posts : 165
Reputation : 10
Language : English
Location : Ireland

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Misticoo on June 3rd 2012, 12:14 pm

Yes it is.

Misticoo
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : Polish

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Misticoo on June 3rd 2012, 12:25 pm

Any sugestions then?

Misticoo
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : Polish

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Syabria on June 3rd 2012, 12:35 pm

If your forum is phbb2, then all images are in your templates or CSS. You'll have to find any image URLs in your CSS and find out which one of them is for that Naruto image. Once you have found it you delete it and it should work. However due to my lack of CSS knowledge I don't know where exactly it will be.

How long is your CSS (how many lines is it)?

Syabria
Forumember

Female Posts : 165
Reputation : 10
Language : English
Location : Ireland

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Misticoo on June 3rd 2012, 12:38 pm

Firstly... Where is it? Is it in Modules and then? Or where? Soryy im not pro at it and im using this forum for a while.

Misticoo
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : Polish

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Syabria on June 3rd 2012, 12:40 pm

ACP > Display > Forum Colours > CSS Stylesheet

Syabria
Forumember

Female Posts : 165
Reputation : 10
Language : English
Location : Ireland

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Misticoo on June 3rd 2012, 12:41 pm

Thanks, there is 41 lines all together.

Misticoo
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : Polish

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Misticoo on June 3rd 2012, 12:42 pm

Found it thanks a lot.
Mod, you can close it now.

Misticoo
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : Polish

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Syabria on June 3rd 2012, 12:43 pm

No problem, glad to help! To help the mods, why don't you just topic icon it as solved?

Syabria
Forumember

Female Posts : 165
Reputation : 10
Language : English
Location : Ireland

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Misticoo on June 3rd 2012, 12:44 pm

Dint know how it's work xD ;p

Misticoo
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : Polish

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Syabria on June 3rd 2012, 12:45 pm

Just edit your original post and click on the circle beside 'Solved'

Syabria
Forumember

Female Posts : 165
Reputation : 10
Language : English
Location : Ireland

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Misticoo on June 3rd 2012, 12:46 pm

Already did it ;d

Misticoo
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : Polish

Back to top Go down

Solved Re: Problem with icons...

Post by Sanket on June 4th 2012, 12:05 pm

Topic Solved & Locked

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum