The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

HTML Disables as soon as i post

View previous topic View next topic Go down

In progress HTML Disables as soon as i post

Post by boxerpaws60 on June 7th 2012, 6:42 am

The HTML is enabled in the Admin panel. I uncheck the html is disabled in the post section and then put the code in for a video. It shows up in the preview. As soon as i click send it comes up with the html is disabled checkmarked again and the video doesn't show up.Tried repeatedly.Same thing. Frustrated and gave up. Some of the vids show up;but most don't. The embed code is correct.Can't be that. Besides if it wasn't it wouldn't show up in the preview. Why does the html is disabled keep getting checkmarked again after it's been UNCHECKED. makes no sense.

i can take a screen shot of this if it would help.
Here is the forum:
FORUM
I wanted to do a tribute to D Day in the blog and the day has passed already. one more day won't hurt but like to get this in asap.

boxerpaws60
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: HTML Disables as soon as i post

Post by SLGray on June 7th 2012, 6:45 am

Go to your profile:
Profile > Preferences
Allow HTML in messages: Yes


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36701
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress confused

Post by boxerpaws60 on June 7th 2012, 6:52 am

there are no preferences in profile. i did checkmark enable html in messages. That's under messages->configuration
Saw nothing in profile that says preferences or anything re html.


Last edited by boxerpaws60 on June 7th 2012, 7:00 am; edited 1 time in total

boxerpaws60
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: HTML Disables as soon as i post

Post by SLGray on June 7th 2012, 6:54 am

There is:
http://help.forumotion.com/profile?mode=editprofile&page_profil=preferences

Press the Profile button in your navigation menu.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36701
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: HTML Disables as soon as i post

Post by boxerpaws60 on June 7th 2012, 7:04 am

thank you.will give it a try.bet it works. sorry .didn't notice in the nav menu.

boxerpaws60
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: HTML Disables as soon as i post

Post by SLGray on June 7th 2012, 7:12 am

You thanked my post, so is this solved now?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36701
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum