The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.

Create a free forum like this one.

My site hasn't been working for the past 7 hours

View previous topic View next topic Go down

My site hasn't been working for the past 7 hours

Post by bdhobbs1 on June 21st 2012, 4:55 am

It started about 7pm eastern, I was in the chatbox and typed a message and it disappeared a few seconds later, then reappeared. Then the login and logout button stopped working. On refresh I would get the maintenance message only within the chatbox area. Just now I managed to get into chat, after several tries, I typed a message and a few seconds later it said I was disconnected from chat. I refresh and I am still logged in and my message is still there and another disconnect.

Last edited by bdhobbs1 on June 21st 2012, 8:22 am; edited 2 times in total

New Member

Male Posts : 2
Reputation : 0
Language : English
Location : Galveston, Texas

Back to top Go down

Re: My site hasn't been working for the past 7 hours

Post by SLGray on June 21st 2012, 5:00 am

Forumotion is doing a maintenance right now, so it could be causing some of the issues.

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


Male Posts : 35939
Reputation : 2402
Language : English
Location : United States

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum