The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

problem with my new forum

View previous topic View next topic Go down

problem with my new forum

Post by azmil2012 on July 9th 2012, 9:23 pm

hi i'm looking for help here..i've just created my forum few hours ago and i think its successfully done..

below was the problem when my visitor try to reach my forum :

1. blank page appeared
2. suspected as pishing site

as for solution, i've tried to change the forum address and invite them through admin panel, but the problem still remain. the weird things is that i can access it normally without any problem even with different modem/computer.

help me. the forum address is :

http://swfb.forums2u.com/

azmil2012
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Re: problem with my new forum

Post by Sanket on July 9th 2012, 9:26 pm

Opens up fine for me, try clearing your cache & check please.
http://help.forumotion.com/t22597-how-to-clear-the-cache-in-firefox-internet-explore-chrome

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: problem with my new forum

Post by azmil2012 on July 9th 2012, 9:30 pm

yeah its also fine for me...but the problem is with my visitor who cant see anything but a blank page and being warned it is a phising site... Crying or Very sad

its confusing me

azmil2012
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Re: problem with my new forum

Post by Sanket on July 9th 2012, 9:32 pm

Its something to do with his anti virus or browser. Ask him to add your website to the safe list. He can google it how to add a website to the safelist for his browser.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: problem with my new forum

Post by Leviosa on July 10th 2012, 12:03 pm

Hello,

You should remove your .gif Starwars.
It comes from a website which is considered as malicious by Google : picturesanimations.com .

Thanks Smile


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15358
Reputation : 1563
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Re: problem with my new forum

Post by Sanket on July 10th 2012, 5:56 pm

Is this solved?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum