The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum ruined after activation of portal?

View previous topic View next topic Go down

Solved Forum ruined after activation of portal?

Post by xafltexans on July 22nd 2012, 10:09 pm

I activated my portal and then my whole forums disappeared into one big long gray forum of nothing.

http://justinsaline.forumotion.com/
phpbb3

i deactivated the portal because i was still on the admin panel, but it stayed the same, so i figured it would go back by the next day that something was just wrong, but still nothing has went back. lol

help Sad


Last edited by xafltexans on July 22nd 2012, 10:49 pm; edited 1 time in total

xafltexans
New Member

Posts : 21
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum ruined after activation of portal?

Post by ZX on July 22nd 2012, 10:17 pm

Did you try setting the forum width wider? I think the portal might have just glitched the forum settings.

ZX
Forumember

Male Posts : 210
Reputation : 0
Language : English, Japanese, Italian
Location : California

http://pokemondarklegion.freeclanforum.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum ruined after activation of portal?

Post by xafltexans on July 22nd 2012, 10:34 pm

@ZX wrote:Did you try setting the forum width wider? I think the portal might have just glitched the forum settings.

I did that but nothing worked.


I now found that when i turn my widgets off the forum shows, but when i turn my widgets on everything goes blank.

xafltexans
New Member

Posts : 21
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum ruined after activation of portal?

Post by ZX on July 22nd 2012, 10:37 pm

@xafltexans wrote:
@ZX wrote:Did you try setting the forum width wider? I think the portal might have just glitched the forum settings.

I did that but nothing worked.


I now found that when i turn my widgets off the forum shows, but when i turn my widgets on everything goes blank.

I think that might be the cause of one of the problems on my forum as well, although I've never had problems with Widgets before.
That's awfully odd though...

ZX
Forumember

Male Posts : 210
Reputation : 0
Language : English, Japanese, Italian
Location : California

http://pokemondarklegion.freeclanforum.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum ruined after activation of portal?

Post by xafltexans on July 22nd 2012, 10:39 pm

@ZX wrote:
@xafltexans wrote:
@ZX wrote:Did you try setting the forum width wider? I think the portal might have just glitched the forum settings.

I did that but nothing worked.


I now found that when i turn my widgets off the forum shows, but when i turn my widgets on everything goes blank.

I think that might be the cause of one of the problems on my forum as well, although I've never had problems with Widgets before.
That's awfully odd though...


Exactly what i thought.
I worked on the forum for 8 hours with no problems, finally when it came time that I wanted to try some things on the portal, It messed everything up between the widgets/portal

xafltexans
New Member

Posts : 21
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum ruined after activation of portal?

Post by ZX on July 22nd 2012, 10:41 pm

@xafltexans wrote:
@ZX wrote:
@xafltexans wrote:
@ZX wrote:Did you try setting the forum width wider? I think the portal might have just glitched the forum settings.

I did that but nothing worked.


I now found that when i turn my widgets off the forum shows, but when i turn my widgets on everything goes blank.

I think that might be the cause of one of the problems on my forum as well, although I've never had problems with Widgets before.
That's awfully odd though...


Exactly what i thought.
I worked on the forum for 8 hours with no problems, finally when it came time that I wanted to try some things on the portal, It messed everything up between the widgets/portal

Sometimes widgets screw up and it messes up the format of the forum is what I think is the situation.
Idk how to fix that though, the Widgets I use are always on the right side of the forum and that's what works the best for me.

ZX
Forumember

Male Posts : 210
Reputation : 0
Language : English, Japanese, Italian
Location : California

http://pokemondarklegion.freeclanforum.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum ruined after activation of portal?

Post by xafltexans on July 22nd 2012, 10:48 pm

@ZX wrote:
@xafltexans wrote:
@ZX wrote:
@xafltexans wrote:
@ZX wrote:Did you try setting the forum width wider? I think the portal might have just glitched the forum settings.

I did that but nothing worked.


I now found that when i turn my widgets off the forum shows, but when i turn my widgets on everything goes blank.

I think that might be the cause of one of the problems on my forum as well, although I've never had problems with Widgets before.
That's awfully odd though...





Exactly what i thought.
I worked on the forum for 8 hours with no problems, finally when it came time that I wanted to try some things on the portal, It messed everything up between the widgets/portal

Sometimes widgets screw up and it messes up the format of the forum is what I think is the situation.
Idk how to fix that though, the Widgets I use are always on the right side of the forum and that's what works the best for me.



Found it,
my widgets were on the left side and not the right side.
on the left side there is just a bunch of random widgets, one being the actual forum.

/solved

xafltexans
New Member

Posts : 21
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum ruined after activation of portal?

Post by SLGray on July 23rd 2012, 2:35 am

Topic Solved & Locked


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36648
Reputation : 2443
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum