The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

HTML Appears disabled

View previous topic View next topic Go down

Solved HTML Appears disabled

Post by HyperActive on July 28th 2012, 4:42 am

So, im trying to use HTML in my post, trying to add the staff icons from matti's tutorial, and i go into the admin panel, ENABLE html, then go into my post, and HTML is default disabled, so its already checked where it says "Disable HTML in this post" but it is enabled in my admin panel, so when i un check it, so it is enabled, and post, it appears disabled again....

whats up?


Last edited by HyperActive on July 28th 2012, 4:07 pm; edited 1 time in total

HyperActive
Forumember

Male Posts : 374
Reputation : 10
Language : English
Location : Virginia

http://forumpeak.com/

Back to top Go down

Solved Re: HTML Appears disabled

Post by Sanket on July 28th 2012, 8:29 am


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: HTML Appears disabled

Post by HyperActive on July 28th 2012, 4:05 pm

Thanks sanket!

/solved

HyperActive
Forumember

Male Posts : 374
Reputation : 10
Language : English
Location : Virginia

http://forumpeak.com/

Back to top Go down

Solved Re: HTML Appears disabled

Post by ankillien on July 28th 2012, 4:16 pm

Topic Solved & Locked

ankillien
Energetic

Posts : 5198
Reputation : 129
Language : English, XHTML, CSS, JS, PHP, SQL

http://www.webartzforum.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum