Forum break bug?

Go down

Solved Forum break bug?

Post by Alex_Eror on August 10th 2012, 2:39 pm

After changing the navigation bar of my forum, I noticed a weird break in the forum... Here's in image (look about View Your Posts, etc):


Alex_Eror
Forumember

Posts : 116
Reputation : 4
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum break bug?

Post by ankillien on August 10th 2012, 2:42 pm

Hi,

Please provide link to your forum.
avatar
ankillien
Energetic

Posts : 5198
Reputation : 129
Language : English, XHTML, CSS, JS, PHP, SQL

http://www.webartzforum.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum break bug?

Post by Alex_Eror on August 10th 2012, 2:47 pm

@ankillien wrote:Hi,

Please provide link to your forum.

http://platitude.forumotion.com/

Alex_Eror
Forumember

Posts : 116
Reputation : 4
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum break bug?

Post by ankillien on August 10th 2012, 2:55 pm

Go to Admin CP > Display > Colors > CSS and add this code there...

Code:
#submenu {
margin-bottom: 15px !important;
}
avatar
ankillien
Energetic

Posts : 5198
Reputation : 129
Language : English, XHTML, CSS, JS, PHP, SQL

http://www.webartzforum.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum break bug?

Post by Alex_Eror on August 10th 2012, 2:56 pm

Thanks very much, problem solved.

Alex_Eror
Forumember

Posts : 116
Reputation : 4
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum break bug?

Post by ankillien on August 10th 2012, 2:59 pm

Topic Solved & Locked
avatar
ankillien
Energetic

Posts : 5198
Reputation : 129
Language : English, XHTML, CSS, JS, PHP, SQL

http://www.webartzforum.com/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum