The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Themes not working properly with my forum, need some help!

View previous topic View next topic Go down

Solved Themes not working properly with my forum, need some help!

Post by Luna Husky on August 20th 2012, 2:34 am

Since I've removed the header of a theme that no theme is working properly with my forum, it seems there's always some missing elements and the theme does not show correctly. Is there any way to solve this? And if there isn't, how can I reset it to a previous date? Sad

=> www.celestialpack.forumotion.cc
(Pairs with my main website www.celestialpack.nl )

Screenshots (ABSOLUTELY NO MODIFICATIONS TO THEME except for forum icons)

SHOULD LOOK LIKE THIS:


LOOKS LIKE THIS INSTEAD:


Last edited by Sanket on August 20th 2012, 6:10 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : Forum link domain mistake)

Luna Husky
New Member

Posts : 3
Reputation : 1
Language : Portuguese

Back to top Go down

Solved Re: Themes not working properly with my forum, need some help!

Post by Sanket on August 20th 2012, 9:42 am

Why don't you reinstall the skin directly from hitskin.com ?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Themes not working properly with my forum, need some help!

Post by Luna Husky on August 20th 2012, 10:48 am

Thanks for replying! And well... Sanket, I found the theme of my forum here http://en.hitskin.com/search-a-skin/design--159427.htm but unfortunately when I click to install it or preview it nothing happens. Confused

Luna Husky
New Member

Posts : 3
Reputation : 1
Language : Portuguese

Back to top Go down

Solved Re: Themes not working properly with my forum, need some help!

Post by Sanket on August 20th 2012, 10:49 am


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Themes not working properly with my forum, need some help!

Post by Luna Husky on August 20th 2012, 11:04 am

It seems it was fault of my ad blocker, sorry for that! And yeah the forum appears to be working properly now! Thank you so much! That does the trick Very Happy

Luna Husky
New Member

Posts : 3
Reputation : 1
Language : Portuguese

Back to top Go down

Solved Re: Themes not working properly with my forum, need some help!

Post by Sanket on August 20th 2012, 6:10 pm

Topic Solved & Locked

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum