The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

I misplaced the Admin password to my forum as I have been using an AE, and now I cant get it back and am getting spammers...

View previous topic View next topic Go down

Solved I misplaced the Admin password to my forum as I have been using an AE, and now I cant get it back and am getting spammers...

Post by Pitchblue on September 21st 2012, 11:13 pm

I know how ridiculous this must sound, but somehow I misplaced or otherwise forgot the variant of the password I typically used for my admin account, as I generally browse my forum using an AE rather than admin. I've put it off for awhile, but now all my custom banners and such are dead links, and spammers are destroying my forum that is actually quite active.

When I go to the "forgot password" section, it's telling me:
"The security 'Disallow admin to send new password' is active in Admin Panel > General Admin > Security"

Obviously the issue is that I cannot log in, and so I am completely stuck in not being able to retrieve my password for the admin account. Any notifications to the admin account come to my personal email, and I could potentially provide any proof necessary to show the admin account is mine. Do I have any hope here? Or is the forum doomed to die to spammers and dead images? I really would love to get my forum back under control, thanks guys.

Pitchblue
New Member

Posts : 1
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: I misplaced the Admin password to my forum as I have been using an AE, and now I cant get it back and am getting spammers...

Post by Guest on September 22nd 2012, 2:18 am

Well all you probably would be able to do is guess it or let it die =\

Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: I misplaced the Admin password to my forum as I have been using an AE, and now I cant get it back and am getting spammers...

Post by DarkGlow on September 22nd 2012, 3:01 am

Hello, you can get your password back, simply follow this tutorial:

http://help.forumotion.com/t93821-lost-founder-s-password

Good luck.

DarkGlow
Forumember

Male Posts : 629
Reputation : 92
Language : English | Hebrew | Arabic
Location : Israel

Back to top Go down

Solved Re: I misplaced the Admin password to my forum as I have been using an AE, and now I cant get it back and am getting spammers...

Post by Jophy on September 22nd 2012, 1:23 pm

Hi,

Follow what is posted above, you need 2 posts to send PMs. Wink

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved 1 Post!

Post by HauntedHRM on October 1st 2012, 12:47 am

@Jophy wrote:Hi,

Follow what is posted above, you need 2 posts to send PMs. Wink

Its just a matter of getting those two posts Smile

HauntedHRM
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: I misplaced the Admin password to my forum as I have been using an AE, and now I cant get it back and am getting spammers...

Post by SLGray on October 1st 2012, 3:36 am

You have the two posts now, you can send a private message.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36663
Reputation : 2444
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum