The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

New Posts

View previous topic View next topic Go down

Solved New Posts

Post by BICKY1980 on September 30th 2012, 4:26 pm

When I post on a thread, the icon changes to tell me a new post has been posted - This is the post I have just posted, why is this happening? Happening with various members.

BICKY1980
Forumember

Posts : 75
Reputation : 1
Language : ENGLISH

Back to top Go down

Solved Re: New Posts

Post by SLGray on September 30th 2012, 4:30 pm

It could be that the page is not loading completely before you load another page so it is treating it as a new post.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 40509
Reputation : 2733
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: New Posts

Post by BICKY1980 on September 30th 2012, 4:57 pm

That is not the issue...Its only just started happening over the last week

BICKY1980
Forumember

Posts : 75
Reputation : 1
Language : ENGLISH

Back to top Go down

Solved Re: New Posts

Post by BICKY1980 on September 30th 2012, 5:28 pm

How do I find out if it is a temporary glitch?

BICKY1980
Forumember

Posts : 75
Reputation : 1
Language : ENGLISH

Back to top Go down

Solved Re: New Posts

Post by BICKY1980 on September 30th 2012, 6:28 pm

I don't understand why you are saying its not a big problem...Its still a problem, that needs fixing.

BICKY1980
Forumember

Posts : 75
Reputation : 1
Language : ENGLISH

Back to top Go down

Solved Re: New Posts

Post by BICKY1980 on September 30th 2012, 10:03 pm

WOW...It's still a problem!!

It still would have been nice to know if it was a glitch rather than assuming it is...And also assuming the issue would be fixed.

Surely you should be getting facts rather than making assumptions.

I will just wait to see if the "problem" gets fixed

BICKY1980
Forumember

Posts : 75
Reputation : 1
Language : ENGLISH

Back to top Go down

Solved Re: New Posts

Post by Ramdaman on September 30th 2012, 10:28 pm

Maybe you have slow internet and it's lag that's making you double post.

If it already posts it and says there's been a post made which IS your post, then just go to the main page. That simple.

Like Rideem said, it's not a really big problem.
avatar
Ramdaman
Active Poster

Male Posts : 1614
Reputation : 98
Language : English, Albanian, Macedonian, Russian | HTML, CSS
Location : New York City

http://ndihme.forumotion.com/forum

Back to top Go down

Solved Re: New Posts

Post by BICKY1980 on September 30th 2012, 10:47 pm

Like I keep saying Its still a problem, although not a big one - I haven't once said it was a big problem.

I dont have slow internet, its most likely a glitch (as Rideem has said) but I wanted facts. Its not just me this is happening to, its all the posters...Its annoying more than anything.

BICKY1980
Forumember

Posts : 75
Reputation : 1
Language : ENGLISH

Back to top Go down

Solved Re: New Posts

Post by BICKY1980 on September 30th 2012, 11:05 pm

To answer your question: Its annoying because you have to go back into the topic to make the icon dis-appear.

Like most forum users, they will go to posts that they have not read before by making use of the new post notification (This is what it's for.)

"Technically your post is a new post to the topic and therefore the image should show."

I'm sure you know this shouldn't happen really, so I won't argue it out with you.

I came on to here for support and answers to my query and frankly your support of answering with "Just don't mind it since its not really a problem" and then defining what a "big" problem is, then suggesting it should happen, is not my idea of support.

BICKY1980
Forumember

Posts : 75
Reputation : 1
Language : ENGLISH

Back to top Go down

Solved Re: New Posts

Post by Ramdaman on September 30th 2012, 11:12 pm

Not sure if this could be the problem, since I see you use IE, try using another web browser. Like I said, I don't really think this is a problem but IE has many problems with it.

Anyways, you said you wanted facts. We can't really make it a fact saying "It's a glitch, it's a fact" because glitches happen randomly.
avatar
Ramdaman
Active Poster

Male Posts : 1614
Reputation : 98
Language : English, Albanian, Macedonian, Russian | HTML, CSS
Location : New York City

http://ndihme.forumotion.com/forum

Back to top Go down

Solved Re: New Posts

Post by BICKY1980 on September 30th 2012, 11:21 pm

I will wait. Thanks

Anyways, you said you wanted facts. We can't really make it a fact saying "It's a glitch, it's a fact" because glitches happen randomly.

The facts that I was looking for was "it is a glitch" not "It could be a glitch"



BICKY1980
Forumember

Posts : 75
Reputation : 1
Language : ENGLISH

Back to top Go down

Solved Re: New Posts

Post by BICKY1980 on September 30th 2012, 11:38 pm

Fantastic! Thank you.

BICKY1980
Forumember

Posts : 75
Reputation : 1
Language : ENGLISH

Back to top Go down

Solved Re: New Posts

Post by Shadow on October 1st 2012, 5:35 pm

Hello,

Thank you very much !

Our technicians are now aware of the problem and are still working on it.

I'll let you know if there's any update Wink


No help without your forum url
No support via private message


avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Female Posts : 15863
Reputation : 1685
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: New Posts

Post by BICKY1980 on October 1st 2012, 8:13 pm

Thanks

BICKY1980
Forumember

Posts : 75
Reputation : 1
Language : ENGLISH

Back to top Go down

Solved Re: New Posts

Post by Shadow on October 2nd 2012, 10:36 am

Moved to the "Need a technician ?" section Smile


No help without your forum url
No support via private message


avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Female Posts : 15863
Reputation : 1685
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: New Posts

Post by BICKY1980 on October 17th 2012, 12:31 am

This issue seems to have disappeared now...

BICKY1980
Forumember

Posts : 75
Reputation : 1
Language : ENGLISH

Back to top Go down

Solved Re: New Posts

Post by Jophy on October 21st 2012, 6:58 pm

Since the issue seems to be resolved now as posted by the author above and no further complaints are posted, this is considered solved now.

Topic Solved & Locked
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum