The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Loading Page - Leeloo Code Help

View previous topic View next topic Go down

Solved Loading Page - Leeloo Code Help

Post by Eclipse_Stellar on October 7th 2012, 6:04 am

Using the codes here: http://help.forumotion.com/t63491-create-a-loading-page-before-accessing-your-forum

I have followed the instructions to the best of my abilities. When I use the 'preview' button before saving the code it works perfectly! So I save everything as told and when I go back into the forum to make sure it is working, the first page loads fine. Click the button to go to the loading page. Works great. But after it is done loading it refers back to the welcome page rather than the home page of the forum. Sad

Here is what I have used as my first code:

Code:
<BODY BGCOLOR=black> <!-- Page background color -->
<center><img src="http://i45.photobucket.com/albums/f82/abrunette4ev/shadow11.jpg"></center><br><br>
<center><strong><font color="white" face="Arial">Shadowfang Welcomes You</font></strong></center>
<center><br></center>
<p style="text-align: center;"><a href="http://shadowfang.forumotion.co.nz/h2-welcome-wait"><img alt="" src="http://i45.photobucket.com/albums/f82/abrunette4ev/phoenixsmokecropped.jpg" width="300" height="200"></a></p><p style="text-align: center;"><br></p>
</p><div style="text-align: right;"><font style="color: White;" size="1">Powered by <a href="http://www.forumotion.com" target="_blank">forumactif.com</a></font></div></BODY>


Here is my second code:

Code:
<BODY BGCOLOR=Black>
<div style="text-align: center;">
<img src="http://i45.photobucket.com/albums/f82/abrunette4ev/phoenixsmokecropped-1.jpg">
<br>
<br>
</div>
<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="2; URL=http://shadowfang.forumotion.co.nz">
</BODY>


It is currently disabled so that members can still log into the forum and post, but I could not find a help source for this.

Thanks in advance!


Last edited by Eclipse_Stellar on October 7th 2012, 6:49 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Solved!)

Eclipse_Stellar
New Member

Posts : 8
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Loading Page - Leeloo Code Help

Post by Eclipse_Stellar on October 7th 2012, 6:43 pm

Wow, it worked! Awesome! What did I do wrong? :}

Edit: Nevermind! I see where I fudged up! Razz Silly me.


Last edited by Eclipse_Stellar on October 7th 2012, 6:55 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Dur)

Eclipse_Stellar
New Member

Posts : 8
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum