The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

[Only Topic] My forum won't load

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Solved [Only Topic] My forum won't load

Post by viankova on October 12th 2012, 4:42 pm

Hi, my forum won't load, while another forum I'm member at loads.


This is the forum when it doesn't load.
Spoiler:


And this is the forum that loads.
Spoiler:

Made an Only Topic.


Please try this.

http://help.forumotion.com/t116016-thank-you-for-following-this-approach#758820




Hello,

The problem should be fixed now.

A DNS change has caused this problem. Now, the base DNS configuration has been restored.

Please clear your cache and cookies and check if this issue is fixed, as it should be.

If it's not, here are some different operations that can help to fix the issue :

  • Close your browser
  • Reboot your Internet connection
  • Clear the DNS cache with an ipconfig/flushdns process (How to do this ?)
  • If that still doesn't work, save your current DNS info somewhere else and try to change temporarily your DNS for the DNS provided by Google (How to do this ?)

    If after all these operations, you still have the loading issues, please provide us :

  • The forum(s) concerned
  • A screenshot of the error message
  • Your ISP

Thank you very much to all of you for your patience Wink

viankova
Forumember

Female Posts : 133
Reputation : 0
Language : Sumen

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Leviosa on October 12th 2012, 4:47 pm

Can you please remind your forum's URL ?


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by viankova on October 12th 2012, 4:48 pm


viankova
Forumember

Female Posts : 133
Reputation : 0
Language : Sumen

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Leviosa on October 12th 2012, 4:53 pm

It loads fine for me.

Do you have this issue each time you try to access the forum ?


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by viankova on October 12th 2012, 4:55 pm

Yes. And also it won't loads other forums too, while it loads other. I tried on different browsers, I cleared my history. It loaded fine yesterday.

viankova
Forumember

Female Posts : 133
Reputation : 0
Language : Sumen

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by blackrose538 on October 12th 2012, 4:58 pm

Sorry for me bumping into the conversation like that, but where I live (Germany) I can't access any of the forumotion forums, no matter which one and I've tried it several times...

I could only access this support forum, I think we have the same problem here, because I tried to access the forum that viankova posted the link to and it doesn't work for me either....

however the forums worked fine about an hour and half or something ago

blackrose538
Forumember

Female Posts : 36
Reputation : 1
Language : English, German
Location : Germany

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Swantewit on October 12th 2012, 5:10 pm

Same here. And Polish speaking.

Swantewit
New Member

Male Posts : 23
Reputation : 1
Language : Polish
Location : Poland/Lomza

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Leviosa on October 12th 2012, 5:10 pm

OK thanks for your report.

Are you all using a proxy ?


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by blackrose538 on October 12th 2012, 5:13 pm

I don't know.... how do I tell if I'm using a proxy or not?

blackrose538
Forumember

Female Posts : 36
Reputation : 1
Language : English, German
Location : Germany

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Swantewit on October 12th 2012, 5:15 pm

I don't know Razz How to check it?
More: my gfs computer won't load your forums, neither my friend's will.

Swantewit
New Member

Male Posts : 23
Reputation : 1
Language : Polish
Location : Poland/Lomza

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by viankova on October 12th 2012, 5:17 pm

I'm not. At least according to the setting of Internet Explorer and Mozilla Firefox.

viankova
Forumember

Female Posts : 133
Reputation : 0
Language : Sumen

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Swantewit on October 12th 2012, 5:19 pm

Anyway - if I and other forum users have to change their proxies and other polish proxies are not able to connect to my forum, maintaining it loses its sense... It is a Polish RPG forum, so it should be accessible by all interested people who are Polish (methinks). We, who have already registered, can change our proxies, but my forum needs newblood... Without it, it will fall within months (I should know I am running PBFs since 2007)...


Last edited by Swantewit on October 12th 2012, 5:23 pm; edited 1 time in total

Swantewit
New Member

Male Posts : 23
Reputation : 1
Language : Polish
Location : Poland/Lomza

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Leviosa on October 12th 2012, 5:20 pm

If you were using a proxy, you should have set it up yourself. So I assume that you don't.
But maybe your ISP is using a proxy server.

Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by viankova on October 12th 2012, 5:22 pm

Me personally... I didn't have that connection problem yesterday or this morning. Or the days before that.

viankova
Forumember

Female Posts : 133
Reputation : 0
Language : Sumen

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Leviosa on October 12th 2012, 5:22 pm

@Swantewit wrote:Anyway - if I and other forum users would have to change their proxies and other Polish proxies won't be able to connect to my forum, maintaining it loses its sense... It is a polish RPG forum, so it should be accessible by all interested people who are polish (methinks), We can change out proxies, but my forum needs newblood... Without it, it will fall within months (I should know I am running PBFs since 2007)...

Please keep calm, I'm just trying to find a common fact between all the cases, nobody told you that you can't use a proxy with our service.

The techs are trying to know where can be the problem as we can't reproduce it on our side.


Last edited by Leeloo on October 12th 2012, 5:25 pm; edited 1 time in total

Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by blackrose538 on October 12th 2012, 5:24 pm

Oh and Leeloo... I have access right now. Had access several times ago, but then it's again. Maybe that info helps, too.

I'll be back later, gotta take care of something in RL now. Maybe it works later again.


Last edited by blackrose538 on October 12th 2012, 5:28 pm; edited 1 time in total

blackrose538
Forumember

Female Posts : 36
Reputation : 1
Language : English, German
Location : Germany

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Leviosa on October 12th 2012, 5:25 pm

@blackrose538 wrote:Maybe, I don't know...

I had that kind of problem a few times in the past that the forums weren't accessable for a short period of time, but then they were working just fine again. I'll just wait and see what happens I guess.

OK thank you Wink

Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Swantewit on October 12th 2012, 5:26 pm

@Leeloo: I am calm o.o
I am just highlighting that changing or switching off proxies is not the solution in my case Razz Chill...
Sorry for my grammar though (maybe that showed I might have been angry) I haven't spoken or written in propper English for some time now...

Swantewit
New Member

Male Posts : 23
Reputation : 1
Language : Polish
Location : Poland/Lomza

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Zekaire on October 12th 2012, 5:27 pm

I am unable to connect as well from the US , Im not using any proxies and it just went down this morning. Also this forum went out for a couple minutes as well then came back.

Zekaire
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by SujuLoveNL on October 12th 2012, 5:29 pm

Leeloo wrote:If you were using a proxy, you should have set it up yourself. So I assume that you don't.
But maybe your ISP is using a proxy server.

*strange, my last reply didn't show up*

Anyway, I am from holland and I am having the same problems. It started 2 hours ago, and neither I nor my friends from China, Korea and Indonesia can't open my forum, or any other forumotion forum for all that matters. It worked fine 2 hours ago o.o

SujuLoveNL
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by sweetwordss on October 12th 2012, 5:30 pm

lot of users cant load www.sangeethasangamam.com error message
Server not found
Firefox can't find the server

sweetwordss
Forumember

Posts : 32
Reputation : 0
Language : english

http://sangeetham.forummotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Swantewit on October 12th 2012, 5:31 pm

Anything you've done right know - it worked. Thank you. My forum is working properly right now Smile

Swantewit
New Member

Male Posts : 23
Reputation : 1
Language : Polish
Location : Poland/Lomza

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by blackrose538 on October 12th 2012, 5:31 pm

Leeloo wrote:
@blackrose538 wrote:Maybe, I don't know...

I had that kind of problem a few times in the past that the forums weren't accessable for a short period of time, but then they were working just fine again. I'll just wait and see what happens I guess.

OK thank you Wink

No problem Smile what's the deal with panicking now anyway? It won't help any of us.
Btw, I do get the forum loaded for several minutes before it's down again. Maybe that info helps with the search. Smile

I'll be checking in later again. Have to take care of something in RL now.

blackrose538
Forumember

Female Posts : 36
Reputation : 1
Language : English, German
Location : Germany

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by viankova on October 12th 2012, 5:34 pm

All the forums I'm part of now load. I don't know what was the problem, but at least I can load them now.

I will post here again if any of the forums I'm a member stops loading again.

viankova
Forumember

Female Posts : 133
Reputation : 0
Language : Sumen

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Zekaire on October 12th 2012, 5:36 pm

Mine started again for awhile too then gone again , Also i just realized i cant see any of the avatars used in this forum but while my forum was loading i could see the avatars.

Furthermore , Ive been trying to upload an avatar on this site for abit now and im unable to do so. I was having this same issue with my personal Forum. I cant upload from my computer or URL it just gives me a broken image.

Zekaire
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Leviosa on October 12th 2012, 5:43 pm

Glad it's fixed for some of you ! Smile

We can't find any servers error on our side, but the techs are still trying to see what causes the loading issue.


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Nefadar on October 12th 2012, 6:23 pm

Hi!
I have a same problem (server not found), I can't open my forum: http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/ or other except this help forum.
I don't use proxy, and I can't open my laptop or my ipod neither... And I tried 2 different browser (firefox and safari).

Nefadar
Forumember

Female Posts : 25
Reputation : 2
Language : hungarian, english

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by DustyBones on October 12th 2012, 6:48 pm

My forum won't come up either.
http://raps-graphics.forumotion.com/
I get the Yahoo 404 page not found message.

*Edit: My site comes and goes...


Last edited by DustyBones on October 12th 2012, 7:08 pm; edited 2 times in total

DustyBones
Active Poster

Male Posts : 1227
Reputation : 517
Language : English
Location : Washington, USA

http://raps-graphics.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by blackrose538 on October 12th 2012, 6:48 pm

Leeloo wrote:Glad it's fixed for some of you ! Smile

We can't find any servers error on our side, but the techs are still trying to see what causes the loading issue.

Okay. Still doesn't work for me though... I'll see if clearing my browser temps will do the trick, but I rather doubt it... until it works again, I'll just hang out at my favorite place... SKYRIM Wink

blackrose538
Forumember

Female Posts : 36
Reputation : 1
Language : English, German
Location : Germany

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Swantewit on October 12th 2012, 7:29 pm

Again it broke down Razz
Maybe there are some hacker-trolls aiming your host? Razz

EDIT:
Fresh news: for some of my friends forum works as usual, for others it doesn't. It seems to be some kind of interaction between computer settings and forumotion settings or something O.o


Last edited by Swantewit on October 13th 2012, 1:13 am; edited 1 time in total

Swantewit
New Member

Male Posts : 23
Reputation : 1
Language : Polish
Location : Poland/Lomza

Back to top Go down

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum