The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

[Only Topic] My forum won't load

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Solved [Only Topic] My forum won't load

Post by viankova on October 12th 2012, 4:42 pm

First topic message reminder :

Hi, my forum won't load, while another forum I'm member at loads.


This is the forum when it doesn't load.
Spoiler:


And this is the forum that loads.
Spoiler:

Made an Only Topic.


Please try this.

http://help.forumotion.com/t116016-thank-you-for-following-this-approach#758820




Hello,

The problem should be fixed now.

A DNS change has caused this problem. Now, the base DNS configuration has been restored.

Please clear your cache and cookies and check if this issue is fixed, as it should be.

If it's not, here are some different operations that can help to fix the issue :

  • Close your browser
  • Reboot your Internet connection
  • Clear the DNS cache with an ipconfig/flushdns process (How to do this ?)
  • If that still doesn't work, save your current DNS info somewhere else and try to change temporarily your DNS for the DNS provided by Google (How to do this ?)

    If after all these operations, you still have the loading issues, please provide us :

  • The forum(s) concerned
  • A screenshot of the error message
  • Your ISP

Thank you very much to all of you for your patience Wink

viankova
Forumember

Female Posts : 133
Reputation : 0
Language : Sumen

Back to top Go down


Solved My forum http://10gptcn79.forumvi.com/forum is downed: server not found

Post by dnsan2k11 on October 13th 2012, 4:37 am

Forum URL:10gptcn79.forumvi.com
Country: Vietnam
Internet service Provider: all ISP

dnsan2k11
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by TWIZTEDxDevil on October 13th 2012, 4:55 am

Happening to a lot of people, every forum I try to load it doesn't work.

Hopefully they fix it soon Smile

TWIZTEDxDevil
Forumember

Posts : 51
Reputation : 1
Language : English

http://psvmods.net

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by sweetwordss on October 13th 2012, 5:07 am

problems persisting for members esp from india

sweetwordss
Forumember

Posts : 32
Reputation : 0
Language : english

http://sangeetham.forummotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Hookah on October 13th 2012, 5:09 am

I myself am not having this issue, but I've received messages from at least 5 of my members at http://www.pimpinpspers.com/. They are getting the same messages many of the others are, about the URL not being found or the server being down.

Hookah
New Member

Posts : 16
Reputation : 2
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by TWIZTEDxDevil on October 13th 2012, 5:10 am

Same here.

TWIZTEDxDevil
Forumember

Posts : 51
Reputation : 1
Language : English

http://psvmods.net

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Hookah on October 13th 2012, 5:14 am

This is one of my members information:

Forum URL: http://www.pimpinpspers.com/
Country: USA
Service Provider: Cox Communications

Hookah
New Member

Posts : 16
Reputation : 2
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by TWIZTEDxDevil on October 13th 2012, 5:16 am

Only problem that is happening to me is when images are posted, they show up dead. But the members are saying the forum went down for like ten minutes then came back and is really laggy.

TWIZTEDxDevil
Forumember

Posts : 51
Reputation : 1
Language : English

http://psvmods.net

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Kizomaru Hotaru on October 13th 2012, 5:19 am

My forum is down too, well, mine and my friends forum.

http://bleachoblivion.canadian-forum.com/

Not sure which version we're using, but it only works in google cashe..It keeps saying that the server isn't found, it's been down for me for at least an hour and a half.

Kizomaru Hotaru
New Member

Posts : 1
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Toddseahawks on October 13th 2012, 5:35 am

Forum URL:http://profootballworld.forumotion.com/
Country: USA
Internet service Provider: Frontier.com

Toddseahawks
Forumember

Male Posts : 106
Reputation : 1
Language : English
Location : Seattle

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by efbe on October 13th 2012, 5:53 am

Forum is down for some members.
Location = South Australia
Internet service Provider = 'Internode' seems to be one that's a problem.

I'm with BigPond.com and it's loading fine.

efbe
Forumember

Male Posts : 437
Reputation : 12
Language : english
Location : South Australia

http://www.chaletos.info

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by E-literoase on October 13th 2012, 6:11 am

I'm experiencing the same problem. I have normal access to my forum but the majority of the members (living in Belgium and The Netherlands) doesn't since yesterday afternoon (more than 20 hours in total now)

Forum: http://e-literoase.actieforum.com
Location: Belgium
ISP: Belgacom



E-literoase
New Member

Posts : 1
Reputation : 1
Language : Dutch

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Devan on October 13th 2012, 6:55 am

http://prntscr.com/hc13k

People have been complaining throughout the day they can't get on the forum

http://quasar-duel-academy.foromotion.net/

While I can..and so can a few other ppl

Devan
Forumember

Male Posts : 282
Reputation : 7
Language : English
Location : New Jersey

http://yugioh-universe.findforum.net/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Sanket on October 13th 2012, 7:01 am

@Sanket wrote:Regret this inconvenience, but since its happening to many users. The problem seems to be for some countries.

Can you guys help me ascertain which countries are facing the problem.
If you can't open any forums, can you please post these details?
Code:
Forum URL:
Country:
Internet service Provider:

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by tuneland on October 13th 2012, 7:22 am

http://tuneland.techno-zone.net

USA

Clear

Mine went down about 7 pm tonight. Thanks for looking into this!

michael


Last edited by tuneland on October 13th 2012, 8:29 am; edited 2 times in total

tuneland
New Member

Posts : 1
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Ena. on October 13th 2012, 7:54 am

I just made this site this month or last month, and I was trying to look at it today and I haven't been able to.

Forum URL: http://inform-life.canadian-forum.com/
Country: Canada
Internet service Provider: Sasktel


Ena.
New Member

Posts : 4
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by CindaLove on October 13th 2012, 8:34 am

Forum URL: http://tssf.forumotion.co.uk/
Country: United States of America
Internet service Provider: Suddenlink Communications

CindaLove
New Member

Posts : 1
Reputation : 1
Language : U.S. English
Location : U.S.A.

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by DarMonkey on October 13th 2012, 9:05 am

Forum URL: http://ourfatherabraham.forumtl.com
Country: Philippines
Internet service Provider: PLDT

DarMonkey
Forumember

Male Posts : 114
Reputation : 0
Language : English, Tagalog, Spanish

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Kaya on October 13th 2012, 9:30 am

Good morning,

Do not panic, the problem does not have Forumotion, but the domain names they are purchased that does not work for five days on the French forumactif.

Pinguino reported no server failure, but just where? It must come from ICANN or forumactif bought their domain name.

Or this and subdomains (our forums).

I watch the subject on the French if forumactif answer came.

Warmly.

Kaya
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 5
Language : French & English & Czech
Location : French

http://kaya.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Swantewit on October 13th 2012, 9:37 am

Could you, please, make this a little clearer?
If I understood well, somebody bought domain names we are using and now we are waiting for this issue to resolve?
Anyway, if you can and have time to - keep us informed please.

Swantewit
New Member

Male Posts : 23
Reputation : 1
Language : Polish
Location : Poland/Lomza

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by bramby on October 13th 2012, 9:45 am

Forum URL: http://ckd2010.forumczech.com/
Country: Slovakia, Czech
Internet service Provider: UPC sk, Poruba. NET

My forum: http://ckd2010.forumczech.com/ works good for me, but to several people doesn't work


Last edited by bramby on October 13th 2012, 11:55 am; edited 1 time in total

bramby
New Member

Posts : 1
Reputation : 1
Language : czech

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Kaya on October 13th 2012, 9:54 am

Hello,

The address of your forum hosted by the litigation tool.
ICANN should have problems that forums do not work.

I do a search on the forum if a French response Monday.

For information forumactif buy domains then you create your forum, is to create a subdomain that is what happens:

myboard.forumotion.com (This is your forum).
But Pinguino (he said there is no problem) so it just good on ICANN or buy domain names.

Cordially.

Kaya
Forumember

Male Posts : 52
Reputation : 5
Language : French & English & Czech
Location : French

http://kaya.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Morielen on October 13th 2012, 10:17 am

My Users:
Forum URL: http://aldarath.findforum.net/
Country: Germany
Internet service Provider: Unknown(Various, I think)

Since today, me:
Forum URL: http://aldarath.findforum.net/
Country: Switzerland
Internet service Provider: Sunrise

Morielen
New Member

Posts : 3
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Swantewit on October 13th 2012, 10:29 am

Wait, what?
We have to buy our domain names? ...
What the heck?
And what is ICANN and how to use it?

Swantewit
New Member

Male Posts : 23
Reputation : 1
Language : Polish
Location : Poland/Lomza

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Mrsig on October 13th 2012, 10:33 am

Mine will still not work and I tried what you said.

http://4wheelchat.forumotion.com
Country: USA
Internet service Provider: Sprint
I get:
Server not found
Firefox can't find the server at 4wheelchat.forumotion.com

Mrsig
New Member

Male Posts : 17
Reputation : 1
Language : English
Location : Davie, Fl

http://www.blacksheep4x4s.org

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Hardcore Gamer on October 13th 2012, 10:37 am

Guys, try CHANGING your DNS... Google it if you don't know how. I deleted my DNS, and I can access EVERY one of these forums you all have been posting. I couldn't do this before, hell, I couldn't even view the support forums.

Hardcore Gamer
Forumember

Male Posts : 409
Reputation : 3
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by st0ne on October 13th 2012, 10:39 am

Forum URL: http://l2risen.lifeme.net
Country: Poland
Internet service Provider: UPC

For me forum is working, but there are few members for whom is not working and their provider is UPC.

st0ne
Forumember

Posts : 27
Reputation : 1
Language : Polish

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by viankova on October 13th 2012, 10:50 am

Country: Bulgaria
Internet service Provider: Vivacom

Not a single forum loads. I am visiting this one through a proxy site, because otherwise I'm unable too. Nothing wants to loads. I asked my Internet provider and they said that they don't use proxy, if that helps. I don't use proxy either.

viankova
Forumember

Female Posts : 133
Reputation : 0
Language : Sumen

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Caroline on October 13th 2012, 10:51 am

Same problem here sinces yesterday. I can't reach my own forum, some members can, others can't.
I emptied my DNS, no results.
Also having problems on this board, so hope I can send this reply.

Forum: www.pspdreamland.actieforum.com
Country: The Netherlands
Internet provider: UPC


Caroline
Forumember

Female Posts : 74
Reputation : 3
Language : Dutch

http://pspdreamland.actieforum.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by tedyblue on October 13th 2012, 10:56 am

Every single forum including this is down. In order for me to load them I'm using a proxy site.

Forum URL: All Forums
Country: Bulgaria
Internet service Provider: Vivacom


tedyblue
Forumember

Female Posts : 73
Reputation : 4
Language : Bulgarian, English

http://deeper-than-blood.forummotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] My forum won't load

Post by Nefadar on October 13th 2012, 10:57 am

@Hardcore Gamer wrote:Guys, try CHANGING your DNS... Google it if you don't know how. I deleted my DNS, and I can access EVERY one of these forums you all have been posting. I couldn't do this before, hell, I couldn't even view the support forums.

I tried, and it's not work...

Nefadar
Forumember

Female Posts : 25
Reputation : 2
Language : hungarian, english

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/

Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum