The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Site loading issues

View previous topic View next topic Go down

Site loading issues

Post by jmalone on October 12th 2012, 11:29 pm

For the past few hours I have been getting a weird error on my site. I thought maybe it was me so I cleaned all cookies and restarted my PC and then made sure my internet connection wasn't acting up. I also have checked other sites hosted by forumotion and all do the samething. I have to keep trying to get in. Once I'm in it will happen when I'm navigating the site. I also had it happen when I was trying to submit a post. I'v been using forumotion since 2009 and have never had this issue, please help. This is the error I'm getting.




Thanks in advance,
Jmalone

jmalone
New Member

Male Posts : 15
Reputation : 0
Language : englsih
Location : Florida

Back to top Go down

Re: Site loading issues

Post by jmalone on October 13th 2012, 12:25 am

Forumotion is getting the same error.


jmalone
New Member

Male Posts : 15
Reputation : 0
Language : englsih
Location : Florida

Back to top Go down

Re: Site loading issues

Post by runawayhorses on October 13th 2012, 12:51 am

So you have a domain address? Could be your issue is with your domain server. But that doesn't explain why you get that on other forums. I haven't noticed anything like that today or recently. I wish I could be of more help, all I can tell you so you'll know is it isn't happening to everyone because I havent had that problem.

Good luck with this issue.

runawayhorses
Hyperactive

Male Posts : 2537
Reputation : 162
Language : English
Location : United States

http://runawayhorses.alldiscussion.net/

Back to top Go down

Re: Site loading issues

Post by SLGray on October 13th 2012, 12:55 am

@jmalone wrote:For the past few hours I have been getting a weird error on my site. I thought maybe it was me so I cleaned all cookies and restarted my PC and then made sure my internet connection wasn't acting up. I also have checked other sites hosted by forumotion and all do the samething. I have to keep trying to get in. Once I'm in it will happen when I'm navigating the site. I also had it happen when I was trying to submit a post. I'v been using forumotion since 2009 and have never had this issue, please help. This is the error I'm getting.




Thanks in advance,
Jmalone
Please don't use bold or color. Please keep to the default text. This is reserved for the staff for moderation.

@jmalone wrote:Forumotion is getting the same error.

Please don't double/triple post. Your post need to be separated by 24 hours before bumping, replying or adding more information. Please use the edit button instead!

Please follow this thread - http://help.forumotion.com/t115971p60-only-topic-my-forum-won-t-load#758439

SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35674
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum