The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Broken Link/Forum Not Loading

View previous topic View next topic Go down

Broken Link/Forum Not Loading

Post by Smokin Mils on Mon Oct 15 2012, 16:52


When I visit my forum in Google Chrome it gives me the "Oops! This link appears to be broken" page. It won't load in other browsers either. I noticed this problem today so it's probably only been this way for a few hours.

Forum url: www.smokinelite.com
(or smokin-elite.nice-boards.net originally)

Any advice would be appreciated.

Smokin Mils
Forumember

Male Posts : 44
Reputation : 0
Language : English
Location : UK

http://smokin-elite.nice-boards.net

Back to top Go down

Re: Broken Link/Forum Not Loading

Post by Leviosa on Mon Oct 15 2012, 16:56

Hello,

Please check if there's another thread about your issue before posting.

Here's the only topic about your issue :http://help.forumotion.com/t115971p330-only-topic-my-forum-won-t-load#759664

Locked


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15381
Reputation : 1563
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Broken Link/Forum Not Loading

Post by Bokssha on Mon Oct 15 2012, 16:56

It was with all forums... But now its ok I think...

Bokssha
Forumember

Female Posts : 157
Reputation : 0
Language : Serbian
Location : Srbia / Belgrade

http://drekavac.serbianforum.info/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum