The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

servimg not working

View previous topic View next topic Go down

Solved servimg not working

Post by footballresults on October 23rd 2012, 12:36 am

Just keeps saying "your picture has not been uploaded" it was working, now it's not, is there a problem with it ?

regards

footballresults
New Member

Posts : 10
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: servimg not working

Post by auntielynds on October 23rd 2012, 1:14 am


auntielynds
New Member

Posts : 7
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: servimg not working

Post by nextlevelgaming on October 23rd 2012, 1:25 am

whew I thought I was the only one. Well It may be something wrong with the servers right now. So just wait everyone. It'll pick up again Im sure soon

nextlevelgaming
Forumember

Male Posts : 989
Reputation : 38
Language : English|CSS|HTML5|javascript|
Location : New York

http://www.easybbtutorials.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: servimg not working

Post by nextlevelgaming on October 23rd 2012, 3:37 am

+1 for the quick report Rideem Smile

nextlevelgaming
Forumember

Male Posts : 989
Reputation : 38
Language : English|CSS|HTML5|javascript|
Location : New York

http://www.easybbtutorials.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: servimg not working

Post by kirk on October 23rd 2012, 4:35 am

yeah still seems to be down.
I am sure it will be back up soon enough.
At least the images are not down, all my forums have servimge for forums images and all of them are fine. So just hand tight i am sure forumotion will have the uploaded working asap Smile

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Solved Re: servimg not working

Post by myforum on October 23rd 2012, 4:48 am

Same here. still can't upload.

myforum
Forumember

Posts : 97
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: servimg not working

Post by nextlevelgaming on October 23rd 2012, 4:58 am

Agreed Kirk... Sometimes servers go down for maintenance. Or something happens. No biggie, a free service we must be patient Smile

nextlevelgaming
Forumember

Male Posts : 989
Reputation : 38
Language : English|CSS|HTML5|javascript|
Location : New York

http://www.easybbtutorials.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: servimg not working

Post by Leviosa on October 23rd 2012, 9:41 am

Hello,

The technical team of Servimg is aware of the issue, they're fixing it.

I'll let you know when I'll get more info Smile

Thank you !




From what I know, it should be fixed Very Happy

Thanks a lot

Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: servimg not working

Post by plasticparadise on October 23rd 2012, 1:06 pm

Well today my images are not showing up at all but when I go to servimg itself, they are still there in the folder...just not showing in the FORUM!

plasticparadise
Forumember

Posts : 40
Reputation : 0
Language : English
Location : King George, Virginia

http://plasticparadise.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: servimg not working

Post by Leviosa on October 23rd 2012, 2:44 pm

@plasticparadise wrote:Well today my images are not showing up at all but when I go to servimg itself, they are still there in the folder...just not showing in the FORUM!

Is that you forum ?
http://plasticparadise.forumotion.com

I can see the images without any problem.

Are you still having the issue ?

Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: servimg not working

Post by plasticparadise on October 23rd 2012, 3:05 pm

Leeloo wrote:
@plasticparadise wrote:Well today my images are not showing up at all but when I go to servimg itself, they are still there in the folder...just not showing in the FORUM!

Is that you forum ?
http://plasticparadise.forumotion.com

I can see the images without any problem.

Are you still having the issue ?

I just deleted my cookies and logged into Servimg and changed the password. Somehow it seems to be working - LOL!

I do have someone from France logged in as my other Admin right now but I'm hoping it's the same thing as last time - someone from Forumotion checking it out?

plasticparadise
Forumember

Posts : 40
Reputation : 0
Language : English
Location : King George, Virginia

http://plasticparadise.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: servimg not working

Post by Leviosa on October 23rd 2012, 3:15 pm

Yes, that was our IP address Smile
Our office is located in France. Some technical checks need to be done as Admin that explains why you saw our IP address.


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: servimg not working

Post by Leviosa on October 24th 2012, 5:25 pm

Topic Solved & Locked


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum