sliding log in hover problem

Go down

sliding log in hover problem

Post by iamzildjian on October 31st 2012, 1:30 pm

i install a slider login to my forum it works great but the problem is the hover effect is not working.. my forum version is punbb and this is my test forum www.jepf.forumtl.com

iamzildjian
Forumember

Male Posts : 154
Reputation : 1
Language : english

http://www.ragemu.forumtl.com

Back to top Go down

Re: sliding log in hover problem

Post by Nera. on October 31st 2012, 1:49 pm

Hi,

Hover over what exactly is not working? Cause the Login/register hover on the slide in is working?
avatar
Nera.
Energetic

Female Posts : 7078
Reputation : 2014
Language : English
Location : -

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: sliding log in hover problem

Post by iamzildjian on October 31st 2012, 5:29 pm

hmmm how am i gonna explaine it,?.. look at this picture

in my case, the rollover hover effects is not working.


Last edited by iamzildjian on November 1st 2012, 5:12 pm; edited 2 times in total

iamzildjian
Forumember

Male Posts : 154
Reputation : 1
Language : english

http://www.ragemu.forumtl.com

Back to top Go down

Re: sliding log in hover problem

Post by iamzildjian on November 1st 2012, 5:05 pm

Bump

iamzildjian
Forumember

Male Posts : 154
Reputation : 1
Language : english

http://www.ragemu.forumtl.com

Back to top Go down

Re: sliding log in hover problem

Post by iamzildjian on November 3rd 2012, 4:47 am

this can be closed now. thanks Smile

iamzildjian
Forumember

Male Posts : 154
Reputation : 1
Language : english

http://www.ragemu.forumtl.com

Back to top Go down

Re: sliding log in hover problem

Post by Jophy on November 3rd 2012, 4:02 pm

Garbaged
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum