The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Legend icons don't show up?

View previous topic View next topic Go down

Solved Legend icons don't show up?

Post by sunside on November 2nd 2012, 5:13 pm

I'm not sure if this is the right place for the topic but whatever.
My legend bar doesn't show up. Everything was Ok this morning before I decided to make some changes in the theme... and then nothing. I don't even remember exactly when they stopped showing up.
Here's a pic:


Help?

sunside
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 0
Language : Bulgarian

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by Base on November 2nd 2012, 7:55 pm

Hi, you are referring to the 'No New Posts', 'New Posts' and 'Locked' forum icons that appear at the bottom of your forum?

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by sunside on November 2nd 2012, 8:00 pm

Yes.

sunside
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 0
Language : Bulgarian

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by Base on November 2nd 2012, 8:01 pm

Okay, and can you provide a link to your forum please?

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by sunside on November 2nd 2012, 8:05 pm


sunside
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 0
Language : Bulgarian

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by Base on November 2nd 2012, 8:11 pm

Thanks. When you said you made changes to your theme, did you edit the CSS of your forum?

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by sunside on November 2nd 2012, 8:16 pm

Yes? But I tried to delete it and see if they will show up and there wasn't any difference.

sunside
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 0
Language : Bulgarian

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by Base on November 2nd 2012, 8:18 pm

Alright, go into your CSS and please search for:

Code:
ul#picture_legend, ul#privmsgs-menu {

Do you get any results? If so, please post what you see for that rule here. Thanks!

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by sunside on November 2nd 2012, 8:21 pm

There is absolutely nothing.


Last edited by sunside on November 11th 2012, 4:44 pm; edited 1 time in total

sunside
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 0
Language : Bulgarian

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by levy on November 2nd 2012, 8:22 pm

If you use phpBB2

Administration Panel ~> Display ~> Templates ~> Index_body ~> Delete

@Base - his forum version is phpBB2

levy
Hyperactive

Male Posts : 2582
Reputation : 345
Language : Romanian, English
Location : criticize artwork, not people!

http://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by Base on November 2nd 2012, 8:23 pm

Oh, that's why I got confused. Thanks for pointing that out.

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by sunside on November 2nd 2012, 8:29 pm

Okay but I haven't made any changes on that template.

sunside
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 0
Language : Bulgarian

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by SLGray on November 2nd 2012, 10:23 pm

Sorry I replied by mistake.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36663
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by sunside on November 11th 2012, 4:45 pm

Hellooooooooo?
I'm still waiting here!

sunside
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 0
Language : Bulgarian

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by Nera. on November 12th 2012, 6:29 am

Hi, go to AP > General > Messages and emails > Configuration > Display the caption of the posts status : stick YES and see does it solve the problem. (:

LP

Nera.
Energetic

Female Posts : 7077
Reputation : 2013
Language : English
Location : -

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by sunside on November 12th 2012, 2:49 pm

Finally! :wouhou: Thank you!

sunside
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 0
Language : Bulgarian

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by Nera. on November 12th 2012, 3:07 pm

Welcome (-:

Nera.
Energetic

Female Posts : 7077
Reputation : 2013
Language : English
Location : -

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Legend icons don't show up?

Post by Sanket on November 12th 2012, 5:11 pm

Topic Solved & Locked

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum