The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Slow forum - Not moving emoticons

View previous topic View next topic Go down

In progress Slow forum - Not moving emoticons

Post by Biker on November 18th 2012, 12:43 pm

Hi everyone,
I have a problem in my forum. It is running slow, and the pages take too long to load, and when they ultimatelly load, the emoticons in the post are not moving.

Any solutions?
Is it a server problem or something else?

My forum is in the button under my avatar.

Biker
Forumember

Male Posts : 95
Reputation : 1
Language : greek

http://www.mototrail.net

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by Kaizer Lee on November 18th 2012, 1:07 pm

Is your internet fast or slow? Do you use flash which can be a reason for slow loading?

I checked your website and there's nothing wrong with it, it loads fast for me.

Kaizer Lee
Active Poster

Female Posts : 1064
Reputation : 54
Language : English, Tagalog, Spanish and Chinese
Location : Philippines

http://www.medievalchaos.net/forum

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by iyaaz on November 18th 2012, 1:10 pm

see if that helps, why don't you clear all your browsing data

iyaaz
Forumember

Male Posts : 350
Reputation : 8
Language : English
Location : London

http://iyaaz.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by Kaizer Lee on November 18th 2012, 1:12 pm

Try to delete your cookies and cache as well, if not, then it may just be your net or if there is a problem, please post a topic to the Need a Technician forum and ask about it there Smile

Kaizer Lee
Active Poster

Female Posts : 1064
Reputation : 54
Language : English, Tagalog, Spanish and Chinese
Location : Philippines

http://www.medievalchaos.net/forum

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by iyaaz on November 18th 2012, 1:18 pm

You can also can download a program called ccleaner its a freeware software Very Happy (good luck

iyaaz
Forumember

Male Posts : 350
Reputation : 8
Language : English
Location : London

http://iyaaz.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by Biker on November 18th 2012, 1:28 pm

Guys, when i say it is slow and when it finally loads the emoticons are not moving, i don't mean that all this is happening in my computer.

It is a problem that happens to most of my members and i had complains about it. If it was only in my computer i know what to do, i wouldn't bother you.


Last edited by Biker on November 18th 2012, 1:30 pm; edited 1 time in total

Biker
Forumember

Male Posts : 95
Reputation : 1
Language : greek

http://www.mototrail.net

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by Kaizer Lee on November 18th 2012, 1:30 pm

You never said it included your members so...

By chance, how big is your emoticon? I've experienced a bit of trouble with large emoticons over the times and it'd be best to have it resized Smile

Kaizer Lee
Active Poster

Female Posts : 1064
Reputation : 54
Language : English, Tagalog, Spanish and Chinese
Location : Philippines

http://www.medievalchaos.net/forum

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by Biker on November 18th 2012, 1:32 pm

standard issue emoticons. Those of forumotion and some others. All of them the same size.

It does it in all of them. even those of forumotion

Biker
Forumember

Male Posts : 95
Reputation : 1
Language : greek

http://www.mototrail.net

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by Sanket on November 18th 2012, 7:28 pm

Can you provide us with a test member account & the url to the page where it happens.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by Biker on November 18th 2012, 9:43 pm

I don't have a test member account, but the registration is not locked.

It is not happening in one or two pages, but in all of them.
For example:
Take a thread with 15-20 posts. And in every post, there is one or two emoticons. Give or take around 15-20 emoticons in all the posts.
When the page is opened, the first 3-4 emoticons do their thing. They bounce, wink,roll their eyes and do what they are meant to do. The emoticons that follow in the next posts are standing still. No movement whatsoever. They are frozen.

this happens now for almost 2-3 weeks. I thought it was a server problem, or something that occurred only in my pc, but i had several messages from members, and even a new thread where they discuss the problem.

Biker
Forumember

Male Posts : 95
Reputation : 1
Language : greek

http://www.mototrail.net

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by RadioHead on November 18th 2012, 11:30 pm

Hi,

When you load this page ( http://illiweb.com ) do you see four links, or no links?
If you load all 4 links, theres no issue server side.

RadioHead
Forumember

Posts : 337
Reputation : 23
Language : English (der?)

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by Biker on November 18th 2012, 11:39 pm

4 links. Ok, so there is no server problem. It's something else.

Biker
Forumember

Male Posts : 95
Reputation : 1
Language : greek

http://www.mototrail.net

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by Kaizer Lee on November 19th 2012, 11:49 am

Did you try reuploading them? But yeah, if the problems persist you could always ask a technician about it.

Kaizer Lee
Active Poster

Female Posts : 1064
Reputation : 54
Language : English, Tagalog, Spanish and Chinese
Location : Philippines

http://www.medievalchaos.net/forum

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by APE on November 19th 2012, 4:45 pm

Frances Kaizer wrote:Did you try reuploading them? But yeah, if the problems persist you could always ask a technician about it.
Hi just to let you know you can not post in the "in need of a technician forum your post will have to be moved there by a member of staff if they think it really is a tech problem.

As your the only forum with this problem i really can not see it getting moved there right away unless more forum admins have the same problem.

what i say is give it time for a staff member to ask for pro admin (leeloo) to have a look on her side see if she can not find away around your problem.

as for your site running really slow it looks fine to me my end

Ape

APE
Manager
Manager

Male Posts : 8648
Reputation : 762
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by Sanket on November 19th 2012, 5:58 pm

You can register a new account & provide me with the details so that i could check.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by Biker on November 19th 2012, 9:33 pm

i created an account Sanket. Im sending the username and password in a pm

Biker
Forumember

Male Posts : 95
Reputation : 1
Language : greek

http://www.mototrail.net

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by Sanket on November 20th 2012, 10:11 am


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by Biker on November 20th 2012, 11:40 am

As i said before, it happens in threads with 10-15 posts and emoticons in every post.

check this one
http://www.mototrail.net/t1471-topic#64792

Biker
Forumember

Male Posts : 95
Reputation : 1
Language : greek

http://www.mototrail.net

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by Sanket on November 20th 2012, 4:01 pm

The smilies work fine for me. The reason it took so long to load the page was due to the image here in this post. The image size is quite big.
http://www.mototrail.net/t1471-topic#65138

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

In progress Re: Slow forum - Not moving emoticons

Post by Kaizer Lee on November 20th 2012, 8:41 pm

Resize that and reupload it again lol. Whatever Sanket's pointing at ._.

Kaizer Lee
Active Poster

Female Posts : 1064
Reputation : 54
Language : English, Tagalog, Spanish and Chinese
Location : Philippines

http://www.medievalchaos.net/forum

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum