The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

In all the pages selections didn't work

View previous topic View next topic Go down

In progress In all the pages selections didn't work

Post by Ivy_2819 on December 20th 2012, 6:06 pm

Hi again,
I just found out that if I choose "In all the pages" in the JS, it won't work anymore. Why is that?
My forum: www.steven.forumvi.com
version: phpbb3

Ivy_2819
Forumember

Female Posts : 129
Reputation : 3
Language : Vietnamese and English
Location : Houston, TX, USA

http://steven.forumvi.com/

Back to top Go down

In progress Re: In all the pages selections didn't work

Post by Ivy_2819 on December 22nd 2012, 6:33 am

BUMP! BUMP! BUMP!!!! Somebody please please please help me ASAP, I can't do a thing if this won't work soon T_T

Ivy_2819
Forumember

Female Posts : 129
Reputation : 3
Language : Vietnamese and English
Location : Houston, TX, USA

http://steven.forumvi.com/

Back to top Go down

In progress Re: In all the pages selections didn't work

Post by SLGray on December 22nd 2012, 6:59 am

Is the JavaScript Management activated?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36679
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: In all the pages selections didn't work

Post by Kaizer Lee on December 22nd 2012, 7:06 am

Adding to what SLG said, what "it" code did you use that wouldn't work anymore? You're explanation of the problem is a bit vague.

Kaizer Lee
Active Poster

Female Posts : 1064
Reputation : 54
Language : English, Tagalog, Spanish and Chinese
Location : Philippines

http://www.medievalchaos.net/forum

Back to top Go down

In progress Re: In all the pages selections didn't work

Post by Ivy_2819 on December 22nd 2012, 7:26 am

slg wrote:Is the JavaScript Management activated?

@Kaizer Lee wrote:Adding to what SLG said, what "it" code did you use that wouldn't work anymore? You're explanation of the problem is a bit vague.

Sorry for vague explanation.

The last time when I added a JS that has to be "In all the pages", it didn't work. But when I set it as other choices (home page, topics, gallery, portal, subforums) it works on those pages. And that's not the only time, I tried with other JS (Like the Christmas decoration code and many more JS ) and it still didn't work so I don't think it's the codes problem. Like example if I try to have the Christmas tree(s) on all the pages it didn't work so I have to change it as home page, topics, gallery, portal and subforums which will make it work. It didn't work on Safari, Chrome and Firefox neither so it's not really because of my browser.

Any solution? Sad

Ivy_2819
Forumember

Female Posts : 129
Reputation : 3
Language : Vietnamese and English
Location : Houston, TX, USA

http://steven.forumvi.com/

Back to top Go down

In progress Re: In all the pages selections didn't work

Post by Kaizer Lee on December 22nd 2012, 8:13 am

Did you ever conclude it's because the other js conflict with others ._.?


Kaizer Lee
Active Poster

Female Posts : 1064
Reputation : 54
Language : English, Tagalog, Spanish and Chinese
Location : Philippines

http://www.medievalchaos.net/forum

Back to top Go down

In progress Re: In all the pages selections didn't work

Post by Ivy_2819 on December 22nd 2012, 8:25 am

@Kaizer Lee wrote:Did you ever conclude it's because the other js conflict with others ._.?



Oh...maybe that's the problem. But how can I know if they're conflict ? And if they're conflict, do I have to remove the JS that conflict with others or just fix it? Because I really don't want to remove any of them Sad

Ivy_2819
Forumember

Female Posts : 129
Reputation : 3
Language : Vietnamese and English
Location : Houston, TX, USA

http://steven.forumvi.com/

Back to top Go down

In progress Re: In all the pages selections didn't work

Post by Kaizer Lee on December 22nd 2012, 9:21 am

Run an error console in your browser by right clicking on Inspect Element. Ditch the JS that needs to be ditched to have your forum run smoothly. No other way for it, sorry.

Kaizer Lee
Active Poster

Female Posts : 1064
Reputation : 54
Language : English, Tagalog, Spanish and Chinese
Location : Philippines

http://www.medievalchaos.net/forum

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum