The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Code Tag done something Strange...

View previous topic View next topic Go down

Solved Code Tag done something Strange...

Post by RPG_Lover on December 24th 2012, 9:35 pm

Well my Code Tag of
Code:
[code][/code]
is acting strange all of a sudden.

In my Signature on my Forum of White Fang Studio it say for example.

Code:
[img]http://memberfiles.freewebs.com/81/24/37642481/photos/Hate_Bar.png[/img]
(The problem is it say "code:1" in both end of the tag. Do not worry about the image.)

And when I go to my Signature in that same spot it is written like this.
Code:
[code:1][img]http://memberfiles.freewebs.com/81/24/37642481/photos/Hate_Bar.png[/img][/code:1]

Basically the :1 appears only when showing it in the forum but not in the Edit Mode. Why is that and how do I fix it? Please tell me since it ruins my thing. As 1 more thing to mention. Even like that in my Signature on my Forum it is not even showing my Image at the least. Basically it turn the Image in the tag mention above in only Text as if the Code Tag is working but showing that instead of what it used to show.


Last edited by SLGray on December 31st 2012, 8:29 pm; edited 5 times in total (Reason for editing : Problem Fixed)

RPG_Lover
Forumember

Posts : 29
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Code Tag done something Strange...

Post by Sanket on December 25th 2012, 5:53 am

Do you have a test member account to check?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Code Tag done something Strange...

Post by RPG_Lover on December 25th 2012, 8:21 pm

I looked with the Test Account and it seems only my Account as far as I know does it.

I still do not know the problem and it is still like this.

RPG_Lover
Forumember

Posts : 29
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Code Tag done something Strange...

Post by SLGray on December 25th 2012, 8:42 pm

Have you tried to edit the signature to take out the ones?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35670
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Code Tag done something Strange...

Post by RPG_Lover on December 25th 2012, 9:31 pm

As I mention in the start.

When I go to the Edit it does not show the
Code:
[code:1][/code:1]

When I am in the Edit mode it shows it how it should be. In preview or in normal view it shows it as the failed code. So I can not since in the Edit mode it say that there is no ":1" in the tag.

RPG_Lover
Forumember

Posts : 29
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Code Tag done something Strange...

Post by Sanket on December 26th 2012, 4:33 am

Hit the a/A button & then add the code.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Code Tag done something Strange...

Post by RPG_Lover on December 26th 2012, 7:11 pm

I'm sorry but you lost me now...

RPG_Lover
Forumember

Posts : 29
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Code Tag done something Strange...

Post by Sanket on December 27th 2012, 1:58 pm

The a/A button on the editor??

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Code Tag done something Strange...

Post by RPG_Lover on December 27th 2012, 3:08 pm

The only A button I got on the Text Editor is Size and Font.

And I do not see how either of them will help.

RPG_Lover
Forumember

Posts : 29
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Code Tag done something Strange...

Post by The Lone Ranger on December 27th 2012, 3:19 pm

@RPG_Lover wrote:The only A button I got on the Text Editor is Size and Font.

And I do not see how either of them will help.

This button...

The Lone Ranger
Forumember

Male Posts : 438
Reputation : 37
Language : English
Location : Scotland

http://www.tenerifesforumoffun.com

Back to top Go down

Solved Re: Code Tag done something Strange...

Post by Sir Chivas™ on December 27th 2012, 3:26 pm

Hi,

Can you please post a screenshot of your problem? Also, have you added any recent codes that maybe tweaked with it? If so, please provide those codes.



Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6756
Reputation : 428
Language : English, Spanish, and French
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: Code Tag done something Strange...

Post by RPG_Lover on December 28th 2012, 5:00 am

No such codes have been added. I do not do it because I do not understand some of your codes you guys do. Things that are not actually Codes in my knowledge. I am talking about things like
Code:
{L_MOVE_TO_FORUM}
I will upload the Image of the Problem tomorrow. The Computer I am using always have a problem with staying connected. Every like 5 Seconds in the "Servimg.com" then it logs out so I am un-able to upload it. I will upload it when I am on my Computer. So I am sorry I can not provide the Information but I will say this The Lone Ranger...

That Button is not there for me. I can not use that Button as the only ones I got are as I said. "Font" and "Size"

RPG_Lover
Forumember

Posts : 29
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Code Tag done something Strange...

Post by RPG_Lover on December 31st 2012, 7:01 pm

Sorry I did not get the image up but since we have a hard snow day I hardly could get internet much to do so...

Anyways for some strange reason today when I checked the error went away. Sorry for using up some of your time as I am still confused about why it did it but this is solved now. (Since there is no point in solving something when the system fixed itself.)

So this can be closed now.

RPG_Lover
Forumember

Posts : 29
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Code Tag done something Strange...

Post by SLGray on December 31st 2012, 8:29 pm

Topic Solved & Locked


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35670
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum