The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

MANY Icons/Images Not showing

View previous topic View next topic Go down

MANY Icons/Images Not showing

Post by seraphim on December 28th 2012, 7:41 am

Well, i don't know if it's just me or a forumotion glitch, but many many of the images are missing. (even here or in the ACP)


Anyone else having the same problem?

Sorry if this is in the wrong section, i haven't really written any sort of help me thread before @.@

Sample from FM forum.

Spoiler:

seraphim
Forumember

Female Posts : 159
Reputation : 10
Language : Who knows?

http://chappy.rabbit-forum.net/portal.htm

Back to top Go down

Re: MANY Icons/Images Not showing

Post by JakobieH on December 28th 2012, 7:44 am

Are you using Adblock? On occasion mine will go on the fringe and block random images on my forum.
Try clearing your cache(and cookies since you're there) then restarting the browser.

JakobieH
New Member

Posts : 9
Reputation : 2
Language : english

Back to top Go down

Re: MANY Icons/Images Not showing

Post by seraphim on December 28th 2012, 7:53 am

I tried clearing out the cookies and restarting still does the same. As for Adblock, i dont think i have anything like that.


The strange thing is that it only broke forumotion images/icons like edit/delete/quote and many others. Then again it maybe some coding problem, but it's also like that when i view this forum, so maybe the FM image hosting site is down?

hmm

seraphim
Forumember

Female Posts : 159
Reputation : 10
Language : Who knows?

http://chappy.rabbit-forum.net/portal.htm

Back to top Go down

Re: MANY Icons/Images Not showing

Post by JakobieH on December 28th 2012, 8:02 am

Well then I dunno, you could try going into your acp and re-loading the images through your display>pics section but since you said it's happening on a global range then I can't come up with anything else.

if it is an issue on their end, it isn't affecting me, least not at the moment. Sorry can't really help/give advice any further.

JakobieH
New Member

Posts : 9
Reputation : 2
Language : english

Back to top Go down

Re: MANY Icons/Images Not showing

Post by Kaizer Lee on December 28th 2012, 9:47 am

Dun use IE ._.

What browser ya using?

Kaizer Lee
Active Poster

Female Posts : 1064
Reputation : 54
Language : English, Tagalog, Spanish and Chinese
Location : Philippines

http://www.medievalchaos.net/forum

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum