The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

YouTube Video won't show up

View previous topic View next topic Go down

YouTube Video won't show up

Post by xSIMONx on January 1st 2013, 11:08 pm

When I try to post a youtube video on my forumotion site it doesn't show up. it's like this [youtube] link [/youtube] and no video. just the text. please help.

xSIMONx
New Member

Posts : 11
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Re: YouTube Video won't show up

Post by silverfoxangel on January 1st 2013, 11:39 pm

When you go to the youtube video click "Share" then use the code under the "embed" option.

silverfoxangel
New Member

Female Posts : 17
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Re: YouTube Video won't show up

Post by xSIMONx on January 1st 2013, 11:56 pm

@silverfoxangel wrote:When you go to the youtube video click "Share" then use the code under the "embed" option.

That didn't help. There's this thing called Disable HTML and it's checked. I un-checked it, saved the post and it still had no changes.

xSIMONx
New Member

Posts : 11
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Re: YouTube Video won't show up

Post by The Lone Ranger on January 2nd 2013, 12:05 am

AP>General>Messages & e-mails> Configuration

in "messages" page scroll down to "Allow HTML", click "Yes" and Save.

The Lone Ranger
Forumember

Male Posts : 438
Reputation : 37
Language : English
Location : Scotland

http://www.tenerifesforumoffun.com

Back to top Go down

Re: YouTube Video won't show up

Post by xSIMONx on January 2nd 2013, 3:34 am

@The Lone Ranger wrote:AP>General>Messages & e-mails> Configuration

in "messages" page scroll down to "Allow HTML", click "Yes" and Save.

It's already on Allow HTML for mine but it actually isn't bwi

xSIMONx
New Member

Posts : 11
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Re: YouTube Video won't show up

Post by silverfoxangel on January 2nd 2013, 4:00 am

So to make sure you have it to allow both HTML and BBCode and you've tried both
(replaing {url} with your url and making sure there are NO spaces between the youtube tags and the url)
And using the embed code that you can find with any youtube vid?
Code should look something like this (obviously the url will be different)
Code:
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/5W-yS6IcJO0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

silverfoxangel
New Member

Female Posts : 17
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum