The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum Not Loading Properly

View previous topic View next topic Go down

Solved Forum Not Loading Properly

Post by Knyfe on January 10th 2013, 1:16 am

I am not the one who is experiencing the problem, however a moderator of my website has reported to me that my website is not appearing properly on her computer. She says that she has accessed the site from her phone and it appeared normal, but access from the computer is a different story.
The link to my forum is http://www.forgottenpurrs.forumotion.cc.

Here are the screenshots that I was provided with.

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Here is a screenshot of the forum as I view it, and how it is supposed to look.

Spoiler:

This problem has only been reported to me by one user.


Last edited by Knyfe on January 13th 2013, 4:04 pm; edited 1 time in total

Knyfe
Forumember

Female Posts : 107
Reputation : 1
Language : English
Location : The driveway of justice

http://www.acloserlook.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading Properly

Post by SLGray on January 10th 2013, 3:26 am

So basically the moderator see through the forum and see the background image?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading Properly

Post by Knyfe on January 10th 2013, 6:47 pm

Yes, that's what's been happening.

Knyfe
Forumember

Female Posts : 107
Reputation : 1
Language : English
Location : The driveway of justice

http://www.acloserlook.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading Properly

Post by Sanket on January 10th 2013, 7:16 pm

What browser is she using?

I used firefox & it appears fine to me.
Ask her to clear her cache.
http://help.forumotion.com/t22597-how-to-clear-the-cache-in-firefox-internet-explore-chrome

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading Properly

Post by Knyfe on January 13th 2013, 4:03 pm

She said she's using Chrome.
I think clearing the cache worked.

Thank you! ^^

Knyfe
Forumember

Female Posts : 107
Reputation : 1
Language : English
Location : The driveway of justice

http://www.acloserlook.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Not Loading Properly

Post by SLGray on January 13th 2013, 4:31 pm

You're welcome.
Topic Solved & Locked


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum