The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

SCM Music Player Problem

View previous topic View next topic Go down

Solved SCM Music Player Problem

Post by Neony on January 14th 2013, 1:41 pm

Hello huys i have a problem with background , and i don't know where i can change that.

I have white background in my search widget behind buttons.


Actually its not only in search widget , its everywhere , where is that kind a buttons.

Funny thing is that , when i go to control panel -> Display, in my forums preview they dont have white background.



So question is Where can i change that white background wouldnt show on my forum.

My forum -> http://newsongsweekly.forumotion.com/http://newsongsweekly.forumotion.com/

Help Would be apprieciated.


Last edited by Neony on January 24th 2013, 8:59 pm; edited 2 times in total

Neony
Forumember

Male Posts : 39
Reputation : 1
Language : English, Latvian
Location : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by Neony on January 14th 2013, 1:55 pm

Ok i just found out another problem, when i Refresh my forum with f5 , i dont have any white background no more , but if i press to another forum in my navigation bar, then the white background is back...

Neony
Forumember

Male Posts : 39
Reputation : 1
Language : English, Latvian
Location : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by Darth Apple on January 14th 2013, 3:11 pm

It appears that the images do not have a transparent background. If you are using a theme that was designed for a white background, and change it to a black background, it could cause the issue.

It seems very strange that it loads normally when you refresh without the cache. Have you tried it in another web browser?

Darth Apple
Forumember

Posts : 122
Reputation : 12
Language : English
Location : Between the moon and mars

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by Neony on January 14th 2013, 10:06 pm

Well Im using Chrome, but with Mozilla and IE it works fine, thers no white background to those buttons, which is very strange indeed, and my theme was originally black, so im still clueless where to change that...

Neony
Forumember

Male Posts : 39
Reputation : 1
Language : English, Latvian
Location : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by SLGray on January 15th 2013, 12:14 am

Neony:
Please don't double/triple post. Your post need to be separated by 24 hours before bumping, replying or adding more information. Please use the edit button instead!


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36748
Reputation : 2449
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by Neony on January 16th 2013, 8:16 am

bump

Neony
Forumember

Male Posts : 39
Reputation : 1
Language : English, Latvian
Location : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by SLGray on January 16th 2013, 8:44 am



When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36748
Reputation : 2449
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by Neony on January 17th 2013, 11:50 am

Tried that already. That still didn't help, maybe some other ideas?

Neony
Forumember

Male Posts : 39
Reputation : 1
Language : English, Latvian
Location : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by Sanket on January 17th 2013, 7:25 pm

That white background appears circular & looks fine to me in firefox. Did you try firefox or you have some other browser?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by Neony on January 17th 2013, 8:38 pm

I told already that the white background don't appear for IE and Mozilla users, It only appear for Chrome users, I tried what SLGray suggested but it didn't help, so im clueless what to do. Maybe Problem is somewhere in CSS?

Neony
Forumember

Male Posts : 39
Reputation : 1
Language : English, Latvian
Location : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by Cassius Dio on January 19th 2013, 1:35 pm

Hi,

Try to add in your CSS Stylesheet:
Code:
input{
background: transparent none !important;
}

Cassius Dio
Forumember

Male Posts : 581
Reputation : 79
Language : Romanian &English
Location : Yellow Submarine

http://beatles.forummo.com/

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by Neony on January 19th 2013, 6:37 pm

Hello! Well i posted the code in CSS, but it didn't make any difrence... Crying or Very sad Maybe some other suggestions?

Neony
Forumember

Male Posts : 39
Reputation : 1
Language : English, Latvian
Location : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by Neony on January 20th 2013, 8:19 pm

Bump!

Neony
Forumember

Male Posts : 39
Reputation : 1
Language : English, Latvian
Location : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by Neony on January 22nd 2013, 12:55 pm

Bump!

Neony
Forumember

Male Posts : 39
Reputation : 1
Language : English, Latvian
Location : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by Neony on January 22nd 2013, 1:18 pm

What that code will give? I Saved it in CSS but nothing changed, i hate the fact that if using Chrome u will have many lags in forumotion forums.

Neony
Forumember

Male Posts : 39
Reputation : 1
Language : English, Latvian
Location : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by Akkii on January 22nd 2013, 1:21 pm

I am using Chrome , and i don't see that white background.

Akkii
Forumember

Male Posts : 710
Reputation : 107
Language : English,HTML, CSS,Photoshop,Javascript!
Location : Here on Forumotion!

http://www.csshelp.net

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by Neony on January 23rd 2013, 1:50 pm

Well i don't know how it's posible , maybe u don't see it for a while , but it would be back.

Actually i Found out when that lag apears, it would be hard to explain, couse my english , isn't that good, so i made a video, for you guys, to understand when the problem appears.


Neony
Forumember

Male Posts : 39
Reputation : 1
Language : English, Latvian
Location : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by Neony on January 24th 2013, 2:02 pm

Bump!

Neony
Forumember

Male Posts : 39
Reputation : 1
Language : English, Latvian
Location : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by runawayhorses on January 24th 2013, 2:50 pm

I think that is happening because your browser is not loading the page correctly for some reason. There could be many reasons for that and nothing could be wrong with the coding involved with those buttons. It could be an issue that only you will ever experience because of your computer or your browser. It could be your computer isn't loading the page fast enough and is causing that error to only 'sometimes' happen to you and you alone.

I don't think its an issue you can fix with codes or do I think its a forumotion error or chrome, I think its your music and other things you have on that page is affecting the way the page loads and is more dramatic for your system than others and is causing the loading error.

Watched your video, btw there are only 6 digits in a hex color code: FFFFFF Wink

runawayhorses
Hyperactive

Male Posts : 2537
Reputation : 162
Language : English
Location : United States

http://runawayhorses.alldiscussion.net/

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by Neony on January 24th 2013, 8:45 pm

Thank you for respond ,but that white background on those buttons dont appear only for me , my friend who is using Chrome to, he have the same problem, so its something with Chrome then.

About video's name , i didn't want to write hex color code , i just writed something down, couse i didn't had a time , i needed to go to job.

So what could be the problem , that we now know its something with Chrome?

Wow, i just found out what the problem was , pretty stupid , but , here it s , that white background was cousing SCM Player which i had on the top of the page, well know i need to find another player or find away around it.
Ok thank you all for responding, i apprieciated. Topic Solved.

Neony
Forumember

Male Posts : 39
Reputation : 1
Language : English, Latvian
Location : Latvia

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by runawayhorses on January 24th 2013, 8:52 pm

OK good. Smile

edit: Try using a player with a darker skin.

runawayhorses
Hyperactive

Male Posts : 2537
Reputation : 162
Language : English
Location : United States

http://runawayhorses.alldiscussion.net/

Back to top Go down

Solved Re: SCM Music Player Problem

Post by SLGray on January 24th 2013, 9:22 pm

Topic Solved & Locked


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36748
Reputation : 2449
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum