The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Legend Problem

View previous topic View next topic Go down

Solved Legend Problem

Post by Rhino.Freak on January 26th 2013, 9:12 am

hello, i have no usergroups except "Administrators" , which is hidden too..
still there shows this in my legend , these are not even clickable..

pokegames.forumotion.co.uk



help please?


Last edited by rhino.freak on January 26th 2013, 9:50 am; edited 1 time in total

Rhino.Freak
Helper
Helper

Male Posts : 1247
Reputation : 105
Language : English
Location : Mumbai, India

http://freetest.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Legend Problem

Post by Sanket on January 26th 2013, 9:15 am


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Legend Problem

Post by Rhino.Freak on January 26th 2013, 9:36 am

as i said i don't have the groups like moderators..
take a look
and also i read it but there was nothing related to my problem. Sad

Rhino.Freak
Helper
Helper

Male Posts : 1247
Reputation : 105
Language : English
Location : Mumbai, India

http://freetest.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Legend Problem

Post by Sanket on January 26th 2013, 9:50 am

Create a new group then.
I thought it used to be always there by default, did you delete it?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Legend Problem

Post by Equal on January 26th 2013, 10:35 am

You should create a new "moderators" group.

As for the link problem, I'm quite sure all invision boards have non-clickable links.

Equal
Forumember

Male Posts : 81
Reputation : 3
Language : English, German

Back to top Go down

Solved Re: Legend Problem

Post by SLGray on January 26th 2013, 11:31 am

@Equal wrote:You should create a new "moderators" group.

As for the link problem, I'm quite sure all invision boards have non-clickable links.
On my two Invision forums, the legends are clickable.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36748
Reputation : 2449
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Legend Problem

Post by Sanket on January 26th 2013, 11:48 am

Colorize the group & the groups would be clickable.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Legend Problem

Post by The Lone Ranger on January 26th 2013, 11:50 am

@Rhino.freak. They are not meant to be clickable. The legend is only telling you that if you did make a "Moderator" group, the names within it would be coloured green. It does not mean that there is a "Moderator" group hidden on your forum somewhere.

The Lone Ranger
Forumember

Male Posts : 438
Reputation : 37
Language : English
Location : Scotland

http://www.tenerifesforumoffun.com

Back to top Go down

Solved Re: Legend Problem

Post by SLGray on January 26th 2013, 11:52 am

The Lone Ranger, if you look at the screenshot, there is no moderator group in the administration panel.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36748
Reputation : 2449
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Legend Problem

Post by Rhino.Freak on January 26th 2013, 12:14 pm

thanx guys it was a weird bug, solved by making a group moderator now..
i have one more problem, my like button doesnt work .. its tutorial was posted by sanket and i did everything which was written in it still it doesnt appear
and how do i publisize my forum here? i cant post in that topic.. sorry if im not allowed to ask questions in this thread

Rhino.Freak
Helper
Helper

Male Posts : 1247
Reputation : 105
Language : English
Location : Mumbai, India

http://freetest.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Legend Problem

Post by Equal on January 26th 2013, 12:42 pm

If you wish to promote your forum using the Forumotion help board, go here.

Hope I helped.

@SLGray wrote:
@Equal wrote:You should create a new "moderators" group.

As for the link problem, I'm quite sure all invision boards have non-clickable links.
On my two Invision forums, the legends are clickable.

Hence the "quite sure". I'm not the best with Invision boards, unfortunately.

Equal
Forumember

Male Posts : 81
Reputation : 3
Language : English, German

Back to top Go down

Solved Re: Legend Problem

Post by Sanket on January 26th 2013, 1:18 pm

Why don't you make another thread for your like problem with all the details, also your forum URL?

About the promotion of your forum, you need to first post the details here in this thread http://help.forumotion.com/t5855-forum-presentation-proposals
In accordance with the template. Once accepted, it will be moved to the correct sub-forum.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Legend Problem

Post by The Lone Ranger on January 26th 2013, 1:34 pm

@SLGray wrote:The Lone Ranger, if you look at the screenshot, there is no moderator group in the administration panel.

Hmm...well I must have the same problem as we have multiple groups


but it still shows like Rhino.freak's on my forum...

The Lone Ranger
Forumember

Male Posts : 438
Reputation : 37
Language : English
Location : Scotland

http://www.tenerifesforumoffun.com

Back to top Go down

Solved Re: Legend Problem

Post by Rhino.Freak on January 26th 2013, 1:57 pm

you need moderators group i guess...
and thanx everyone..

Rhino.Freak
Helper
Helper

Male Posts : 1247
Reputation : 105
Language : English
Location : Mumbai, India

http://freetest.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Legend Problem

Post by Sanket on January 26th 2013, 1:58 pm

The Lone Ranger, please make a new thread if you have any problem.
Topic Solved & Locked

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum