The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

"like" button not showing up in posts

View previous topic View next topic Go down

"like" button not showing up in posts

Post by Tira on February 4th 2013, 10:35 pm

I used the information from this post http://help.forumotion.com/t108561-a-new-like-dislike-system-phpbb3-and-invision#709635

And have tried both PhpBB3 and Invision codes. Members can not see the like button, I can. I have tried adding my support account to different moderator groups and it won't show up for those either. I have no idea why this is happening. Do I have an option somewhere that is not allowing it to show up to members that I need to change?



Tira
New Member

Posts : 8
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Re: "like" button not showing up in posts

Post by SLGray on February 4th 2013, 11:07 pm

Your profile says you have punBB. Is that correct?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35627
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: "like" button not showing up in posts

Post by Tira on February 4th 2013, 11:20 pm

Sorry, that was for my other forum. I recently started working on an old forum I have, and was messing around trying to get that button to work. I had to change it to PhpBB3 or Invision for it to work, and on both, only I can see the "like" button.

I currently have it set on Invision.

Tira
New Member

Posts : 8
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum