The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Tabs not showing correctly

View previous topic View next topic Go down

Solved Tabs not showing correctly

Post by fpv 570 on February 13th 2013, 9:00 pm

If I have placed this in the wrong area please move

In my topics Im having problems with it displaying correctly on tabs ,
it gives me a blank tab its the same when i reply to a message I can see the tabs but can see what the tab is and have to move the cursor over the top to find which tab to use , was working fine for a while then all of a sudden it has stop , is it a setting thing or is it my computer alone . No one else on my forum has this problem .

Hope thats understandable .

Is there a setting I need to change

fpv 570
New Member

Posts : 12
Reputation : 1
Language : engish
Location : Auckland New Zealand

http://www.nzfordforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Tabs not showing correctly

Post by fpv 570 on February 13th 2013, 9:41 pm

Sorry dont want to sound stupid but how do I do that scratch

fpv 570
New Member

Posts : 12
Reputation : 1
Language : engish
Location : Auckland New Zealand

http://www.nzfordforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Tabs not showing correctly

Post by fpv 570 on February 13th 2013, 9:53 pm

hope this works



if you look to the left down the side I will also post what it shows in the topic

fpv 570
New Member

Posts : 12
Reputation : 1
Language : engish
Location : Auckland New Zealand

http://www.nzfordforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Tabs not showing correctly

Post by fpv 570 on February 13th 2013, 9:57 pm



Tabs across the top and bottom

have to move cursor across them to see what they are to be able to reply to a message

sorry about the state of the images

fpv 570
New Member

Posts : 12
Reputation : 1
Language : engish
Location : Auckland New Zealand

http://www.nzfordforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Tabs not showing correctly

Post by fpv 570 on February 13th 2013, 10:14 pm

the little boxs at the top and bottom if you look at the message above it shows multi quote, quote , edit and the next two Tabs are blanked out where they didnt used to be and I have to move the cursor over thenm to see what they are

fpv 570
New Member

Posts : 12
Reputation : 1
Language : engish
Location : Auckland New Zealand

http://www.nzfordforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Tabs not showing correctly

Post by fpv 570 on February 13th 2013, 10:19 pm

Tabs / Buttons what ever they are is there a reason why these arent displaying correctly and something I can do to make them re appear correctly in the admin panel ?

fpv 570
New Member

Posts : 12
Reputation : 1
Language : engish
Location : Auckland New Zealand

http://www.nzfordforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Tabs not showing correctly

Post by fpv 570 on February 13th 2013, 10:27 pm

sorry about that Im not a computer wizz lol so where do I go to find in admin panel and fix ?

fpv 570
New Member

Posts : 12
Reputation : 1
Language : engish
Location : Auckland New Zealand

http://www.nzfordforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Tabs not showing correctly

Post by fpv 570 on February 13th 2013, 10:41 pm

thanks very much for your help this has now fixed the problem many many thanks

fpv 570
New Member

Posts : 12
Reputation : 1
Language : engish
Location : Auckland New Zealand

http://www.nzfordforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum