The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

"Hide legend" not working

View previous topic View next topic Go down

Solved "Hide legend" not working

Post by RPM on February 20th 2013, 6:08 pm

On this topic ( http://help.forumotion.com/t22327-css-tutorial-for-your-forums ) It shows how i hide the legend. I scrolled down to phpBB3 (my forum type) copyed the code, pasted it in my CSS, but i doesn`t work.

my code:
Code:
ul#picture_legend, ul#privmsgs-menu {
text-align: center;
display: none;
}
ul#picture_legend li, ul#privmsgs-menu li {
display: inline;
margin: 2px 10px;
display: none;
}
ul#picture_legend li img, ul#privmsgs-menu li img {
vertical-align: middle;
display: none;
}

RPM
Forumember

Posts : 375
Reputation : 7
Language : EN

http://roleplaymachugas.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: "Hide legend" not working

Post by RPM on February 20th 2013, 6:27 pm

Oh. Embarassed

Is there a code/option to hide the groups legend? Thanks.

RPM
Forumember

Posts : 375
Reputation : 7
Language : EN

http://roleplaymachugas.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: "Hide legend" not working

Post by RPM on February 20th 2013, 6:30 pm

roleplaymachugas.forumotion.com

RPM
Forumember

Posts : 375
Reputation : 7
Language : EN

http://roleplaymachugas.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: "Hide legend" not working

Post by kirk on February 20th 2013, 6:32 pm

@RPM wrote:On this topic ( http://help.forumotion.com/t22327-css-tutorial-for-your-forums ) It shows how i hide the legend. I scrolled down to phpBB3 (my forum type) copyed the code, pasted it in my CSS, but i doesn`t work.

my code:
Code:
ul#picture_legend, ul#privmsgs-menu {
text-align: center;
display: none;
}
ul#picture_legend li, ul#privmsgs-menu li {
display: inline;
margin: 2px 10px;
display: none;
}
ul#picture_legend li img, ul#privmsgs-menu li img {
vertical-align: middle;
display: none;
}

It works fine for me. Are you getting mixed up with whose online section?
Post of screen shot of what it is you want to get rid of and link to your forum Smile

Rideem3 wrote:Do you know what legend they're talking about?

They're talking about the legend that shows the images of the new, old, and locked icons.

Right i just tested it and works fine, so i think he has to be talking about something else he is trying to get rid of


Last edited by kirk on February 20th 2013, 6:34 pm; edited 1 time in total

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Solved Re: "Hide legend" not working

Post by RPM on February 22nd 2013, 2:00 pm

bump

RPM
Forumember

Posts : 375
Reputation : 7
Language : EN

http://roleplaymachugas.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: "Hide legend" not working

Post by Sanket on February 22nd 2013, 2:09 pm

Add this to your css & check if it works okay.
Code:
div#main-content p em {
    display: none;
}

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: "Hide legend" not working

Post by RPM on February 22nd 2013, 2:30 pm

Thanks, Sanket. Solved.

RPM
Forumember

Posts : 375
Reputation : 7
Language : EN

http://roleplaymachugas.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: "Hide legend" not working

Post by Sanket on February 22nd 2013, 3:31 pm

Topic Solved & Locked

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum