The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Site format issue

View previous topic View next topic Go down

In progress Site format issue

Post by SpiritOfTruth on February 24th 2013, 4:22 am

Somethings gone wrong.

I was inserting a navigation bar from the gallery, and then suddenly my forum goes wonky and starts doing these weird things like going back to the old way i had it.

I can view how I have it on mobile, but cannot through my computer.

SpiritOfTruth
Forumember

Female Posts : 56
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Site format issue

Post by SLGray on February 24th 2013, 4:24 am

Please post your forum's address.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Site format issue

Post by SpiritOfTruth on February 24th 2013, 4:25 am

www.thelastchill.forumotion.com

I tried reinstalling the old thing I was building off of and that didn't work.

I was using this template: http://en.hitskin.com/search-a-skin/moonlite-196459.htm

SpiritOfTruth
Forumember

Female Posts : 56
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Site format issue

Post by SLGray on February 24th 2013, 4:27 am

I do not see any images for the navigation buttons. I see text with a small image by each one.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Site format issue

Post by SpiritOfTruth on February 24th 2013, 4:30 am

The problem isn't the navigation bar. The problem is that everything I was doing went wonky, and I don't know what happened.
It's supposed to look like that template above, since I had to reinstall it. But to me it's still looking all weird and stuff.
It's a mix between the two previous templates i had been using earlier and the one now.

SpiritOfTruth
Forumember

Female Posts : 56
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Site format issue

Post by SLGray on February 24th 2013, 4:33 am



When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum