The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

SCM hijack

View previous topic View next topic Go down

Solved SCM hijack

Post by Settertude on March 1st 2013, 4:10 pm

Hello folks--I did read the thread regarding this issue, but can't seem to access the instructions mentioned.
Could someone please post those for me.
I'm dead in the water.
:-)

Thank you

Settertude
New Member

Posts : 14
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: SCM hijack

Post by Sir Chivas™ on March 1st 2013, 4:41 pm




Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6783
Reputation : 430
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: SCM hijack

Post by Settertude on March 1st 2013, 4:47 pm

That doesn't help me at all.
I can't access the solution that Leeloo posted.
For some reason, I cannot login to the location she posted.

Could someone please copy and paste the instructions?

Thank you

Settertude
New Member

Posts : 14
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: SCM hijack

Post by Sir Chivas™ on March 1st 2013, 4:52 pm

Read the last post, seemed to helped him. Wink

CJ11 wrote:Try editing the HTML and removing the URL that redirects to the website.


Last edited by CJ11™ on March 1st 2013, 4:58 pm; edited 1 time in total

Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6783
Reputation : 430
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: SCM hijack

Post by Settertude on March 1st 2013, 4:57 pm

How do I access the HTML.
I can't get to my site. Can't get past that re-direct.

Please post Leeloo's instructions.

Settertude
New Member

Posts : 14
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: SCM hijack

Post by Sir Chivas™ on March 1st 2013, 4:58 pm

after your URL type: /admin

See if that redirects you to the Administration Panel.



Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6783
Reputation : 430
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: SCM hijack

Post by Leviosa on March 1st 2013, 5:00 pm

You need to add /admin/ after your forum's URL to have access to your Admin Panel.


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: SCM hijack

Post by Settertude on March 1st 2013, 5:08 pm

OK--I'm at admin, but how the heck do I get into the code?
Please forgive my ignorance.

Settertude
New Member

Posts : 14
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: SCM hijack

Post by Settertude on March 1st 2013, 5:12 pm

I want to get rid of the 'player'.

Settertude
New Member

Posts : 14
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: SCM hijack

Post by Sir Chivas™ on March 1st 2013, 5:13 pm

Please don't double/triple post. Your post need to be separated by 24 hours before bumping, replying or adding more information. Please use the edit button instead!

Please calm down. Wink
Do you remember where exactly did you place the HTML code for the SCM? Widget?

Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6783
Reputation : 430
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: SCM hijack

Post by Settertude on March 1st 2013, 5:15 pm

I'm as calm as a Betazed councilor.
I have no idea how I inserted the SCM player.
I must have followed instructions and since have experienced 'brain fog'.

Settertude
New Member

Posts : 14
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: SCM hijack

Post by Sir Chivas™ on March 1st 2013, 5:18 pm

Check if the widget is inside a widget: ACP >> Modules >> Forum Widgets.



Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6783
Reputation : 430
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: SCM hijack

Post by Leviosa on March 1st 2013, 5:19 pm

Provide your forum's URL if you want some help.


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: SCM hijack

Post by Settertude on March 1st 2013, 5:19 pm

Yeehah! I found it and fixed it!
You guys are great!

Settertude
New Member

Posts : 14
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: SCM hijack

Post by Sir Chivas™ on March 1st 2013, 5:20 pm

@Settertude wrote:Yeehah! I found it and fixed it!
You guys are great!
Topic Solved & Locked

Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6783
Reputation : 430
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum