The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum Widgets are not showing.

View previous topic View next topic Go down

Solved Forum Widgets are not showing.

Post by DetDualistZerikk on March 13th 2013, 6:54 am

Hello all! I've recently finished the creation of everything in my academy, but there is one urgent thing that needs to be taken care of, the widgets are not showing at all. I have them activated and properly placed, but they are yet to show. This is a very urgent manner for academies. Without widgets it wouldn't seem right as all. Anyone wanna help me out here?

Here's my forum's link http://academyx.forumotion.net/forum


Last edited by DetDualistZerikk on March 13th 2013, 1:43 pm; edited 1 time in total

DetDualistZerikk
Forumember

Posts : 37
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets are not showing.

Post by Calix on March 13th 2013, 7:51 am

There's a number of things that may be causing this. All the ones I can name are somewhat obvious though, so I apologize if you already tried these.

First thing is that you either haven't enabled them (which you said you have), or you haven't set the column widths higher than 0, because at 0, they automatically get hidden.

The other thing is that you haven't checked all of the rights for each one. Click on each one and make sure they are set to appear correctly.

If these aren't the issues, I'm not entirely sure what it could be, and someone more experienced will need to help you out. Usually, widgets should work right off the bat (or at least, have always worked for me), so I find it odd they don't wory for you.

Calix
New Member

Posts : 13
Reputation : 1
Language : English
Location : New Zealand

http://calixrparena.forumotion.co.nz/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets are not showing.

Post by DetDualistZerikk on March 13th 2013, 8:36 am

Sadly, they are still hidden. Also, I discovered something odd. They appear in the Portal, but not in the Index.

DetDualistZerikk
Forumember

Posts : 37
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets are not showing.

Post by Calix on March 13th 2013, 8:44 am

@DetDualistZerikk wrote:Sadly, they are still hidden. Also, I discovered something odd. They appear in the Portal, but not in the Index.

Are you sure you are editing the index widgets? I edited the wrong one once.
The option you want is the second one, which is named "Forum widgets managment"

Double check you got the right one, just in case you did it in the wrong one (it happens)

Calix
New Member

Posts : 13
Reputation : 1
Language : English
Location : New Zealand

http://calixrparena.forumotion.co.nz/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets are not showing.

Post by DetDualistZerikk on March 13th 2013, 9:21 am

I did the right one. Double checked, as well. I seriously don't know what's up.

DetDualistZerikk
Forumember

Posts : 37
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets are not showing.

Post by SLGray on March 13th 2013, 9:39 am

Please post a screenshot of the whole page in the administration panel that deals with forum widgets.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36705
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets are not showing.

Post by Sanket on March 13th 2013, 1:00 pm

http://help.forumotion.com/t114824-widget-not-showing#751483
Use that solution, it will 100% fix the problem. I have just tested it Smile

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets are not showing.

Post by DetDualistZerikk on March 13th 2013, 1:42 pm

All good now. Thanks sanket!

DetDualistZerikk
Forumember

Posts : 37
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum Widgets are not showing.

Post by Sanket on March 13th 2013, 1:44 pm

Topic Solved & Locked

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum