The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

New "You have posted in this topic" addition

View previous topic View next topic Go down

Solved New "You have posted in this topic" addition

Post by DustyBones on March 20th 2013, 6:00 pm

I noticed today that in my forum every thread that I've posted in now has "You have posted in this topic" in front of the Subject Title.
I've looked everywhere in the Admin panel for a way to remove this and can't find anything. Is there a way to remove this?
I'm using phpbb2
Thanks


Last edited by DustyBones on March 20th 2013, 6:19 pm; edited 1 time in total

DustyBones
Active Poster

Male Posts : 1227
Reputation : 517
Language : English
Location : Washington, USA

http://raps-graphics.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: New "You have posted in this topic" addition

Post by SLGray on March 20th 2013, 6:02 pm

Is it text or an image that when you hover over it, it says that?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36639
Reputation : 2441
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: New "You have posted in this topic" addition

Post by Sanket on March 20th 2013, 6:02 pm

Display>Pics management
Advanced mode
Mini Icons tab
Mini post - Participate :
Is the image url added?

Then clear the cache for your browser.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: New "You have posted in this topic" addition

Post by DustyBones on March 20th 2013, 6:08 pm

@Sanket wrote:Display>Pics management
Advanced mode
Mini Icons tab
Mini post - Participate :
Is the image url added?

Then clear the cache for your browser.

That seems to be the problem. The default image evidently was removed from Servimg's servers. Clearing the cache didn't help. I'll have to make a new image for it.

Feel stupid.. should have looked in there for the image.. lol
Thanks.. Smile

DustyBones
Active Poster

Male Posts : 1227
Reputation : 517
Language : English
Location : Washington, USA

http://raps-graphics.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: New "You have posted in this topic" addition

Post by Sanket on March 20th 2013, 6:29 pm

Topic Solved & Locked

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum